GAZİPAŞA’DAN ADIYAMAN’A YARDIM TIR’I

ANTALYA İl Müftülüğü, Gazipaşa İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Gazipaşa Şubesince başlatılan yardım kampanyasında hayırsever vatandaşların desteği ile hazırlanan gıda yüklü 2 TIR, Gazipaşa’dan Adıyaman’a gönderildi.

GÜNDEM 22.02.2023 17:42:00 0
GAZİPAŞA’DAN ADIYAMAN’A YARDIM TIR’I

Gazipaşa’da, Kahramanmaraş merkezli, 10 ili etkileyen depremlerin ardından başlatılan yardım kampanyaları devam ediyor. Antalya İl Müftülüğü, Gazipaşa İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Gazipaşa Şubesi deprem bölgesinde yaşayan afetzedelerin ihtiyaçlarını gidermek için yardım kampanyası başlatmıştı. Hayırsever vatandaşların desteğiyle kısa sürede hazırlanan yardımlar,2 TIR’a yüklenerek Gazipaşa’dan Adıyaman’a dualar eşliğinde gönderildi. 

 

Konuyla ilgili Gazipaşa İlçe Müftülüğü’nden yapılan açıklamada, Antalya İl Müftülüğü, Gazipaşa İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Gazipaşa Şubesiyle birlikte, hayırsever vatandaşlarımızın emanet ettiği kuru gıda, yaş meyve ve sebzeden oluşan yardım TIR’larını, Gazipaşa İlçe Müftüsü Fahri Başar hocamızın yaptığı duanın ardından depremden etkilenen illerden olan Adıyaman’a uğurladık. Rabbim Milletimizin Yardımcısı Olsun…” ifadeleri kullanıldı. 

 


Anahtar Kelimeler: GAZİPAŞA’ ADIYAMAN’ YARDIM