GAZİPAŞA’DAKİ KAVGADA AV TÜFEĞİYLE VURULDU

Gazipaşa’da, 6 kişi arasında henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan kavgada av tüfeğiyle vurularak yaralanan 22 yaşındaki genç, hastanede tedavi altına alındı.

ASAYİŞ 21.06.2024 16:18:00 0
GAZİPAŞA’DAKİ KAVGADA AV TÜFEĞİYLE VURULDU

Gazipaşa’da çıkan kavgada av tüfeği kullanıldı, kan aktı. Olayda bir kişi vurularak yaralanırken, 2 kişi de vücutlarına aldıkları darbelerle hastanelik oldu. Olay, saat 12.30 sıralarında Pazarcı Mahallesi Mustafa Yüceson Caddesi üzerinde bulunan Akdeniz Sitesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, F.E.Ö., B.E., M.H., A.C., M.İ. ve M.A.İ.’nin müdahil olduğu tartışma, kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Site bahçesinde başlayan kavgada 22 yaşındaki F.E.Ö., av tüfeğiyle vurularak yaralandı. Kavgada M.İ. ve M.A.İ. ise vücutlarına aldıkları darbelerle hastanelik oldu. 
 

GENİŞ ÇAPLI İNCELEME BAŞLATILDI
Olayda kullanılan av tüfeği ise olay yerinde bulundu. Olayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Alınan ihbarın ardından olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri av tüfeğiyle vurularak yaralanan 22 yaşındaki F.E.Ö.’ye ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Yaralı genç ambulansla Gazipaşa Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekipleri, olayda av tüfeğini kullanan şahsı tespit etmek için çalışma başlattı.


Olayla ilgili başlatılan geniş çaplı inceleme sürüyor. >Geylani TOPALOĞLU