GAZİPAŞA'DA SULAMA SUYU İSTİŞARESİ

DSİ 13. Bölge Müdürü Özhan Erdanışman, Göçük, Muzkent, Güney, Zetinada ve Kırahmetler mahalle muhtarlarının talebi üzerine Gazipaşa’ya gelerek, muhtarların sulama suyuyla ilgili taleplerini yerinde dinledi.

GÜNDEM 22.07.2024 09:32:00 0
GAZİPAŞA

Gazipaşa’nın Göçük, Muzkent, Güney, Zetinada ve Kırahmetler mahallelerinde sulama suyuyla ilgili sıkıntılar devam ediyor. Özellikle yaz ayalarında yaşanan kuraklık nedeniyle bu mahallelerde sulama suyuna olan ihtiyaç artıyor. Bölgede devam soruna çözüm olacak somut bir adım atılmasa da, Gazipaşa Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı ve Güneyköy Mahalle Muhtarı Yahya Küçükballı ile birlikte Göçük Muhtarı Yakup Erdoğan, Kırahmetler Muhtarı Yunus Ceylan, Muzkent Muhtarı Fatih Görgülüer ve Zeytinada Muhtarı Hasan Mesut Uysal, Devlet Su İşleri (DSİ) yetkileri ile bir araya gelerek su sorunuyla ilgili taleplerini dile getirdiler. 


MÜDÜR ERDANIŞMAN PROJELER HAKKINDA BİLGİ VERDİ
DSİ 13. Bölge Müdürü Özhan Erdanışman söz konusu mahalle muhtarlarının talebiyle Gazipaşa’ya geldi. Müdür Erdanışman’a yardımcıları ve DSİ personelleri ile birlikte AK Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Ramis Yiğit eşlik etti. Beraberindeki teknik heyet ile birlikte Göçük, Muzkent, Güney, Zetinada ve Kırahmetler mahalle muhtarlarıyla buluşan Erdanışman, muhtarların sulama ile ilgili taleplerini dinleyerek, DSİ’nin ilçe projeleri hakkında bilgi verdi. Bölgede özellikle yaz aylarında yaşanan suluma suyu sorununun daha ciddi şekilde hissedildiğini ifade eden Erdanışman, Gazipaşa’da suluma suyu sorununu çözecek projelerin hayata geçirileceğine dikkat çekti.
 

YİĞİT: TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ
DSİ heyetiyle birlikte yapılan istişare hakkında konuşan AK Parti İlçe Başkanı Ramis Yiğit, “DSİ Bölge Müdürümüz Sayın Özhan Erdanışman ve beraberindeki heyet ile Güney, Zeytinada, Kırahmetler, Göçük ve Muzkent mahallerinde sulama suyu ile alakalı çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. İnşallah bu bölgelerimizin su sorununu kökten çözüm için çalışmaların takipçisi olacağız” dedi. >Selçuk ÖZTÜRK


Anahtar Kelimeler: GAZİPAŞA' SULAMA İSTİŞARESİ