Tarih: 23.08.2024 10:35

GAZİPAŞA’DA OKULLAR YENİ DÖNEME HAZIR

Facebook Twitter Linked-in

Gazipaşa’da 2024-2025 Eğitim-Öğretim yılı öncesi okulların hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Okullardaki eksiklikler tamamlanırken, bazı okullarda ise tadilatlar çalışmaları yapılıyor. İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Bilal Dal da dün İstiklal Şehit Süleyman Gür İlk ve Ortaokulu ile Ekmel Şehit Mesut Yılmaz İlk ve Ortaokulu’nu ziyaret ederek, okulların devam eden onarım ve tadilat çalışmalarını yerinde inceledi. 


“ÇALIŞMALAR PLANLANAN TAKVİME UYGUN ŞEKİLDE YÜRÜTÜLÜYOR”
Okul yöneticilerinden de çalışmalar hakkında bilgi alan Müdür Dal, çalışmaların planlanan takvime uygun şekilde yürütülerek yeni eğitim öğretim dönemine hazırlanması konusunda her türlü desteğin sağlanacağını belirtti.


“AMACIMIZ DAHA SAĞLIKLI VE GÜVENLİ BİR EĞİTİM ORTAMI”
Öğrencilerin daha iyi bir eğitim ortamında buluşabilmesi için yapılan çalışmaların büyük önem taşıdığını vurgulayan Dal, “Amacımız öğrencilerimizi her alanda başarılı, bilgili, donanımlı, gelişen teknolojiye ayak uyduran bir şekilde geleceğe hazırlayıp, sağlıklı ve güvenli bir ortamda eğitim öğretim görmeleri için her türlü imkânı sağlamak. Öğrencilerimizin eğitimlerini huzur içerisinde tamamlamaları için her türlü tedbiri alıyoruz. Okul binalarımızdaki eksiklikleri tespit edip, eksiklikleri gideriyoruz. Bakım onarım işlemlerinin de bir an önce tamamlanması sağlıyoruz” ifadelerini kullandı. >Vildan RENDE




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —