GAZİPAŞA'DA KORSAN DENETİMİ

GAZİPAŞA

GAZİPAŞA’DA, korsan taşımacılık diye tabir edilen mevzuata aykırı, yetkisiz ve izinsiz olarak yolcu taşıyanlara karşı denetim yapıldı. Gazipaşa Havalimanı yolunda yapılan denetimler, jandarma ve polis ekiplerince gerçekleştirildi.

Antalya Havalimanı ile Gazipaşa Havalimanını kullanan milyonlarca yerli ve yabancı ziyaretçi, turizm sezonunda Antalya ve ilçelerini tercih ediyor. Bu dönemde korsan taşımacılık diye tabir edilen mevzuata aykırı, yetkisiz ve izinsiz kişilerce yolcu taşınıyor. Ulaşım esnafının haklarını korumak ve turizmin sürdürülebilir ve güvenli olması amacıyla İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Trafik Timleri ve Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Büro Amirliği ekiplerinin katılımı ile korsan taşımacılığı denetimi yapıldı. Gazipaşa Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Hasan Tuncel’in talebiyle harekete geçen ekipler, Gazipaşa Havalimanı yolunda uygulama gerçekleştirdi. Denetimlerde, yolcu taşıyan taksi ve servis araçları ile şoförlerin evrakları kontrol edildi.  


“DENETİMLER DEVAM EDECEK”
Gazipaşa Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Hasan Tuncel, yapılan denetimlerde kayıt dışı taşımacılığın önüne geçmek istediklerini dile getirdi. Denetim yapan ekiplere teşekkür eden Tuncel, “Gazipaşa Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası’nın talepleri doğrultusunda yapılmakta olan, kayıt dışı ulaşım ve free servis denetimleri devam ediyor. Denetimlerin yaz boyunca Gazipaşa-Alanya Havalimanı ve tüm bölgelerinde devam edeceğini belirtmek istiyoruz. Denetimlere katkılarından dolayı Antalya Ulaştırma Bölge Müdürümüz Seyhan Özhanlı ve Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Büro Amirliği ekipleri ile İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Trafik Timleri’ne teşekkür ederiz” dedi. >Selçuk ÖZTÜRK



Anahtar Kelimeler: GAZİPAŞA' KORSAN DENETİMİ