GAZİPAŞA’DA FİLİSTİN DAYANIŞMASI

GAZİPAŞA İlçe Müftülüğü tarafından Filistin halkı için dayanışma programı düzenlendi. Fetih Suresi okunarak Filistin halkı için dualar edildi.

GÜNDEM 3.11.2023 15:01:00 0
GAZİPAŞA’DA FİLİSTİN DAYANIŞMASI

Gazipaşa İlçe Müftülüğü tarafından yatsı namazında Filistin halkı için dayanışma programı düzenlendi. Program geçtiğimiz gün akşam, Gazipaşa Merkez Camii’nde gerçekleştirildi. Gazipaşa İlçe Müftüsü Fahri Başar’ın katılımıyla düzenlenen programa, çok sayıda vatandaş ilgi gösterdi. Program; İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarında hayatını kaybeden binlerce Filistinli için Kur’an-ı Kerim okunmasıyla başladı. Ardından, İlçe Müftüsü Fahri Başar tarafından sohbet gerçekleştirildi. Program sonunda Müftü Başar’ın yapmış olduğu duaya amin denildi. 

 

“MAZLUMLARIN YANINDAYIZ”

Düzenlenen program ile ilgili konuşan İlçe Müftüsü Fahri Başar; “Gazze’de masum çocukların kadınların yaşlıların hunharca katledildiği hastanelerin ve ibadethanelerin bombaladığı ve insanı yardımların engellendiği, elektrik ve suların kesilmesi ile adeta ölüme mahkûm edildiği bir süreç yaşıyoruz. Mazlumların yanında olduğumuzu belirtmek ve hakikatin yanında olduğumuzu belirtmek amacı ile mazlum Gazze halkı için dayanışma programları tertip ettik. Programımıza katılanlara teşekkür ediyoruz” dedi. >Aysel YILDIZ


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27