Tarih: 29.06.2023 16:30

GAZİPAŞA’DA BAYRAMLAŞMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

Facebook Twitter Linked-in

GAZİPAŞA’DA Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen geleneksel bayramlaşma programı Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirildi. Bayramın birinci günü gerçekleştirilen bayramlaşma merasiminde Kaymakam Orhan ALTUN, vatandaşlar, siyasi parti teşkilatları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri bayramlaştı.

BAYRAM ZİYARETLERİ 

Altun, Kurban Bayramı münasebetiyle İlçe Jandarma Komutan Vekili Teğmen Emre Cihat Aydemir, İlçe Emniyet Müdür Vekili Erol Şen, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü Ali Rıza Büyükakça, Yazı İşleri Müdürü Ramazan Bekteş ve İlçe Müftü Vekili ile Korubaşı ve Beyobası Mezarlıklarına giderek Şehit Süleyman GÜR ve Şehit Ahmet ŞEN’in kabirlerini ziyaret ederek şehitlerimizi unutmadıklarını ve her zaman kalplerinde olduklarını söylerek duygularını dile getirdi. Şehit aileleriyle kabirlere çiçek bırakan ALTUN, şehit ailelerine sabırlar dileyip temennilerde bulunduktan sonra  şehitlerimizin kabri başında dua okudu.

 ALTUN, okuduğu duaları bütün şehitlerin ruhuna bağışladığını söyleyerek tekrardan şehitlerimizi unutmayacaklarını dile getirdi.>Geylani TOPALOĞLU

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —