Tarih: 15.06.2024 12:42

GAZİPAŞA'DA 9 BİN 672 ÖĞRENCİ KARNE ALDI

Facebook Twitter Linked-in

2023-2024 eğitim ve öğretim yılının sona ermesi ile birlikte Gazipaşa’da 9 bin 672 öğrenci karne heyecanı yaşadı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül de Cumhuriyet İlk ve Ortaokulu’nda düzenlenen karne törenine katılarak öğrencilerin heyecanına ortak oldu.


2023- 2024 eğitim ve öğretim yılının sona ermesi ile birlikte tüm yurt genelinde olduğu gibi Gazipaşa’da da okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri karne heyecanı yaşadı. İlçede toplam 9 bin 672 öğrenciye karne verildi. Bu yıl Gazipaşa Cumhuriyet İlk ve Ortaokulu’nda düzenlenen karne törenine İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül ile protokol üyeleri, ilçe eğitim yöneticileri, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.


MÜDÜR GÜL ÖĞRENCİLEERİN KARNE HEYECANINA ORTAK OLDU
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından başlayan karne töreninde öğrencilerin heyecanına ortak olan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül, sınıfları gezerek öğrencileri tebrik edip, karnelerini dağıttı. Daha sonra farklı sınıfları ziyaret eden Müdür Gül, öğrencilere karne hediyesi olarak da kitap vererek ara tatilde bol bol kitap okumaları konusunda öğrencilere tavsiyelerde bulundu.
 

“KARNE, ZEKA GÖSTERİSİ DEĞİLDİR”
Gazipaşa’da dönem boyunca 753 öğretmen ile 118 okul müdür ve yardımcısının görev aldığını dile getiren Gül, “Öğrencilerimizin karne heyecanını onlarla birlikte paylaşmanın mutluluğunu yaşarken onları güçlü yarınlara hazırlayan öğretmen, veli ve eğitim paydaşlarımıza özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Öğrencilerimize de şunları söylemek istiyorum: ‘Karneleriniz sizin şahsiyetinizin, erdemlerinizin veya zekânızın göstergesi değil; sadece dönem boyunca yaptığınız çalışmaların ve sergilediğiniz çabanın neticesidir, başarılarınızın değerlendirilmesinde sadece bir araçtır. Ayrıca her şey nottan ibaret değildir.’ diyerek velilere ise yaz tatilinde çocuklarıyla birlikte daha fazla aktivite yapmaları konusunda öneride bulundu. >Vildan RENDE




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —