Gazipaşa yardım elini uzattı

Gazipaşa halkı, 10 ilde yıkım ve can kaybına neden olan depreme kayıtsız kalmadı. İlçe halkı tarafından toplanan yardımlar, deprem bölgesine gönderilmeye devam ediyor.

7.02.2023 16:50:00 0
Gazipaşa yardım elini uzattı

Gazipaşa halkı, merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen ve 10 ilde yıkım ve can kaybına neden olan 7.7 şiddetindeki deprem felaketine karşı kayıtsız kalmadı. Gazipaşa Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Gazipaşa Belediyesi tarafından başlatılan insani yardım kampanyası ilçe halkı tarafından büyük ilgi gördü. Depremzedelerin yaralarını bir nebze olsun hafifletmek için harekete geçen Gazipaşalılar, yardım toplama merkezlerine akın etti. İlçede toplanan yardımlar, Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun, Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, siyasi parti ve STK temsilcilerinin katıldığı programın ardından dualar eşliğinde deprem bölgesine gönderildi. 

Depremin meydana geldiği ilk gün 1.TIR’ı Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesine gönderen Gazipaşa, 2. ve 3. yardım TIR’ını bugün diğer deprem bölgelerine gönderdi. 


Anahtar Kelimeler: Gazipaşa yardım elini uzattı