Tarih: 05.02.2024 10:12

"GAZİPAŞA TARIMI AYDINLIK GELECEĞE DOĞRU İLERLEYECEK"

Facebook Twitter Linked-in

İYİ PARTİ Gazipaşa Belediye Başkanı Adayı Mehmet Yüksel, İYİ Parti İlçe Başkanı Yunus Görgülü ile birlikte Gazipaşa Ziraat Odası Başkanı Yusuf Çelik’i ziyaret etti. Gazipaşa’nın tarımsal üretimde Türkiye’nin öncü merkezlerinden biri olduğunu belirten Yüksel, “İYİ belediye ile Gazipaşa tarımı aydınlık geleceğe doğru ilerleyecek” dedi. 


İYİ Parti Gazipaşa Belediye Başkanı Adayı Mehmet Yüksel, İYİ Parti İlçe Başkanı Yunus Görgülü ile birlikte, Gazipaşa Ziraat Odası Başkanı Yusuf Çelik’i makamında ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette Gazipaşa tarımının karşı karşıya olduğu sorunlar ve mevcut sorunları ele alınarak çözüm önerileri üzerinde duruldu. Gazipaşa tarımının aydınlık bir geleceğe doğru ilerleyeceğinden umutlu olduklarını belirten Yüksel, Gazipaşa Ziraat Odası ile belediye arasında yakın bir işbirliğinin şart olduğuna dikkat çekti. Sohbet şeklinde geçen ziyaretin sonunda Ziraat Odası Başkanı Yusuf Çelik, kendisine yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İYİ Parti Gazipaşa Belediye Başkanı Adayı Mehmet Yüksel’e ve İYİ Parti İlçe Başkanı Yunus Görgülü’ye teşekkür etti. Çelik, Yüksel ve Görgülü’ye 31 Mart Mahalli İdareler Seçimileri’nde kolaylık ve başarı diledi.


“ORTAK ÇABA İLE GAZİPAŞA TARIMI GÜÇLENECEK”
İYİ Parti Gazipaşa Belediye Başkan Adayı Mehmet Yüksel; “Ziraat Odası Başkanı Sayın Yusuf Çelik’i makamında ziyaret ederek, Gazipaşa tarımının karşı karşıya olduğu mevcut sorunları ele aldık. Görüşme boyunca Sayın Çelik’in samimi ve çözüm odaklı yaklaşımı, bizlere Gazipaşa tarımının geleceği için büyük bir umut verdi. Gazipaşa’nın tarımsal potansiyelinin en üst seviyeye çıkarılması için Ziraat Odası ve belediyemiz arasında yakın bir işbirliğinin şart olduğuna inanıyoruz. Bu işbirliği ile tarımsal alt yapının geliştirilmesi, üreticilerimize eğitim ve destek verilmesi, yeni pazarlar bulunması ve tarımsal ürünlerin katma değerinin arttırılması gibi konularda önemli adımlar atılacağına eminiz. Sayın Çelik’in liderliğinde Ziraat Odası’nın ve belediyemizin ortak çabasıyla Gazipaşa tarımı daha da güçlenecek, üreticilerimiz daha fazla kazanacak. Gazipaşa ekonomisi tarımsal kalkınma ile sağlam bir temele oturacaktır. Bu vesile ile Gazipaşa tarımına katkı sağlayan tüm üreticilerimize ve emeği geçenlere teşekkürlerimizi sunuyoruz. Umutluyuz ki; Gazipaşa tarımı aydınlık geleceğe doğru emin adımlarla ilerleyecektir. Hoş sohbetinden ve bizlere kazandırdığı bilgi donanımı ile misafirperverliğinden dolayı Sayın Çelik’e teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı. >Aysel YILDIZ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —