GAZİPAŞA SANAYİ SİTESİ’Nİ SU BASTI

İlçede dün etkili olan sağanak nedeniyle Gazipaşa Sanayi Sitesi’nde tıkanan mazgallar, su baskınlarına neden oldu. İş yerlerine su girmemesi için mücadele eden esnaflar, mazgalları açmak için de uzun uğraşlar verdi.

GÜNDEM 5.01.2024 09:35:00 0
GAZİPAŞA SANAYİ SİTESİ’Nİ SU BASTI

GAZİPAŞA’DA dün sabah saatlerinde başlayan sağanak yağış, gün boyu etkisini sürdürdü. Sağanak nedeniyle tıkanan mazgallar ise su baskınlarına sebep oldu. Gazipaşa Sanayi Sitesi’nde iş yerlerine su girmemesi için esnaflar, uzun süre mücadele verdi. Çubuk yardımıyla mazgalları açmaya çalışan esnaflar başarılı olamayınca cadde ve iş yerleri sular altında kaldı. 


“MAZGALLAR TEMİZLENMİYOR”
Sağanak nedeniyle su birikintilerinin oluştuğu sanayide araçlar ilerlemekte güçlük çekti. Bazı sürücüler ise araçlarında mahsur kaldı. Çevredekilerin yardımıyla vatandaşlar, araçlarından çıkarıldı. Her yağmur yağdığında su baskınıyla karşı karşıya kalan sanayi esnafı, mazgalları temizlemeyen Gazipaşa Belediyesi’ne tepki gösterdi. 
 

“BAŞKANIM! KAYIĞINIZ VARSA ÇAYA BEKLERİZ”
Büyük mağduriyet yaşayan esnaflar, “Mazgallar düzenli temizlense bu görüntüler olmaz, akşama kadar suyun içinde yüzdük. Zaten daha önce defalarca benzer durumları yaşadık. Başkanım! Kayığınız varsa çaya bekleriz” ifadelerini kullandılar. >Geylani TOPALOĞLU


Anahtar Kelimeler: GAZİPAŞA SANAYİ SİTESİ’ BASTI