GAZİPAŞA ÖĞRETMENEVİ, 5 YILDIZLI OTEL KONFORUNDA

.

GÜNDEM 17.09.2024 01:13:00 0
GAZİPAŞA ÖĞRETMENEVİ, 5 YILDIZLI OTEL KONFORUNDA

Gazipaşa Öğretmenevi, güçlendirme ve yenileme çalışmalarının ardından daha konforlu ve estetik bir görünümle düğün, nişan, kına, yemek ve doğum günü organizasyonları, mevlit yemekleri, mezuniyet törenleri, konferanslar, paneller, kongreler gibi önemli organizasyonlara ev sahipliği yapıyor.  

CUMHURİYET Mahallesi Yıldız Sokak’ta hizmet veren Gazipaşa Öğretmenevi binası, güçlendirilip modernize edildi. Yaklaşık 8 ay süren yenileme çalışmalarıyla birlikte teknik ekipmanlar da değişerek daha işler hale getirildi. Güçlendirme ve yenileme çalışmasının ardından daha konforlu ve estetik bir görünüme kavuşan Öğretmenevi düğün, nişan, kına, yemek ve doğum günü organizasyonları, mevlit yemekleri, mezuniyet törenleri, konferanslar, paneller, kongreler gibi önemli organizasyonlara da ev sahipliği yapıyor. Modern iç mimarisiyle yenilenen odaları ise 5 yıldızlı otel konforunu aratmıyor. 

 

32 ODA, 64 YATAK KAPASİTESİNE SAHİP 

Öğretmenevinin yenilen yüzüyle ilçeye yakışır hale geldiğini dile getiren Gazipaşa Öğretmenevi Müdürü Ahmet Özgörü, konuklarına daha kaliteli hizmet sunmak için tesiste yenileme ve modernleşme çalışmalarının devam edeceğini belirtti. Özgörü “Gazipaşa Öğretmenevi otelinde 32 oda bulunmakta. Bunlardan 2 oda süit olmak üzere 64 yatak kapasitesi (ek yatak ile 82’ye kadar çıkabilmekte) ile 24 saat sıcak su, merkezi tv yayın, ayarlanabilir sıcak – soğuk klima sistemi, Lig Tv, kablosuz internet hizmeti, yemekhane – restorant, çok amaçlı salon-düğün salonu, mini kahvaltı, öğretmenler lokali, kafeterya, kantin, çay bahçesi, teras birimleri ile de misafirlerine konforlu hizmet vermekte” ifadelerini kullandı. >Vildan RENDE