“GAZİPAŞA MURADINA ERECEK”

.

SİYASET 20.01.2024 10:42:00 0
“GAZİPAŞA MURADINA ERECEK”

Gazipaşa’yı ortak akıl ve katılımcı demokrasi ile yöneteceğini ifade eden CHP Gazipaşa Belediye Başkanı Aday Adayı Murat Özçelik, projeleriyle dikkat çekiyor. Spordan sanata, kültürden bilime, ekonomiden tarım ve hayvancılığa Gazipaşa’nın genelini kapsayan projelere imza atmaya hazırlanan Özçelik, “Gazipaşa muradına erecek. Mutlu insan yaratırsak; mutlu, huzurlu ve güvenli ilçe yaratırız” dedi. 


GAZİPAŞA’DA, “Gülümseyen Bir Gazipaşa” sloganıyla sahaya çıkan ve yerel seçim çalışmalarına bu yönde devam eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gazipaşa Belediye Başkanı Aday Adayı Diş Hekimi Murat Özçelik, yaşanacak değişim ve gelişim ile Gazipaşa’nın hizmet ve kalkınma noktasında muradına ereceğini dile getirdi. Gazipaşa’yı ortak akıl ve katılımcı demokrasi ile yöneteceklerini ifade eden Özçelik, hayata geçirmek istediği projelerden de bahsetti. 2024-2029 arasını kapsayan 5 yıllık dönemde Gazipaşa’nın hak ettiği tüm hizmetleri alacağını söyleyen Özçelik, “5 yılda sorunu çözülmeyen mahalle kalmayacak” dedi. 


“HİZMET GİTMEYEN MAHALLE KALMAYACAK”
“Pazar günü partimizin özgücü olan üyelerimizden aldığımız güçle aday olacağız ve aday arkadaşlarımızla seçim sürecinde ve sonrasında hep birlikte kol kola olacağız” diyerek konuşmasına başlayan Özçelik, “Bundan önceki dönemde yapılamayan istişare, dayanışma, ortak akıl, birlikte yönetme anlayışını ortaya koyacağız. Pazar günü yaşanacak değişimin gücünü, 31 Mart akşamı tarihi farkla sonuçlandıracağız. Gazipaşa’mız “Murad”ına erecek, sorunlar çözülecek. Vatandaşlarımız bize gelmeyecek, biz vatandaşın ayağına gideceğiz. Her mahallemizde yılda 1 defa vatandaşlarımızla birim müdürlerinin katılımıyla toplantı yapacağız. Sorunları dinleyip, çözümlerini anlatacağız. 5 yılda sorunu çözülmeyen, hizmet gitmeyen mahalle kalmayacak” dedi. 


“NELER DOĞRU, NELER YANLIŞ YAPILMIŞ HEPSİNİ ORTAYA ÇIKARACAĞIZ”
Projeleri hakkında bilgi veren CHP Gazipaşa Belediye Başkanı Aday Adayı Murat Özçelik, “Öncelikle Gazipaşa’nın fotoğraf arşivini çıkaracağız. İlçe nasıl, ne yönde değişime uğramış, neler doğru, neler yanlış yapılmış hepsini ortaya çıkaracağız. Alanya ve diğer kentlerin düştüğü duruma düşmemek için kentimizi estetik görüntüye ve mimariye kazandırmamız gerekiyor. Tabeladan dış cepheye,  görsel anlamda çalışmalara ihtiyacımız var” dedi. 


PROJELERİ DİKKAT ÇEKTİ
7’den 77’ye ilçe halkına hitap eden projeleriyle dikkat çeken Özçelik; spordan sanata, kültürden bilime, ekonomiden tarım ve hayvancılığa Gazipaşa’nın genelini kapsayan projelere imza atmak istediğini dile getirdi. Kadınlarımıza kişisel gelişim eğitimi, iletişim, satış pazarlama, el kursları eğitimi vereceğiz. Bu kapsamda kadınlarımızın üretime katkı sağlamalarını ve ekonomik rahatlamalarını istiyoruz.  Yine kadınlarımız için spor merkezi hayata geçireceğiz. Kadınlarımıza sporu sevdirip, onların sağlıklı olmasını sağlayacağız.  


HALK BELEDİYECİLİĞİ GELECEK
“Gazipaşa Belediyespor’umuza tekrar hak ettiği desteği vereceğiz” diyen Özçelik, “Belediye Türk Halk Müziği Korosu” ve “Belediye Tiyatrosu” kuracağız. Evde bakım ve sağlık hizmetini yeniden oluşturacağız. “Hoş Geldin Bebek” hediye paketi ile yeni doğum yapan aileler ziyaret edilecek. Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine yardım paketi dağıtılacak. Kız öğrencilerimiz için ilçemize “Kız Öğrenci Misafirhanesi” kazandıracağız. Kapalı pazaryerinin üzerine kurulacak güneş panelleri ile pazarımızın kendi enerji ihtiyacını üretmesini ve üretilen fazla enerjiyi satarak belediyemize maddi kaynak sağlayacağız. Etüt Merkezi açacağız. Kent müzesi ile kültürümüzü ve tarihimizi tanıtacağız. Hayvan pazarı ve meyve fidan dağıtımı konusunda üreticilerimizin yanında olacağız” diye konuştu. 


“ÜRETİMLE HİZMETE KATKI SAĞLAYACAĞIZ”
Gazipaşa Belediyesi bünyesinde kurulacak tesislerle; asfalt, dolgu, inşaat ve beton ihtiyacının belediye tarafından üretileceğini dile getiren CHP Gazipaşa Belediye Başkanı Aday Adayı Murat Özçelik, “Asfalt plenti ile kendi asfaltımızı üreteceğiz. Maden kalker ocağı ile yol, asfalt, dolgu, altyapı, üst yapı, inşaat ve beton ihtiyacımızı karşılayacağız. Yeni prestij caddesi yaparak bunu tüm ilçeye yayacağız. GES projesi ile enerjimizi karşılayıp fazlasını satacağız. Belediye iş hanı hak sahipleri ile anlaşılıp yeni modern bir projeyi hayata geçireceğiz. Trafolar ressamların tablosu ile donatılacak. İlçeye yakışına bir kütüphane kazandırılacak. Belediye bünyesinde tarım şubesi kurarak, tropikal araştırma merkezi ve çiftçimize destek projeleri yaratacağız. Kent Konseyini mutlaka kuracağız. Eski hastanenin yerine huzurevi ya da yaşlı bakım evi projemizi hayata geçirmek için çalışacağız. Atamıza; boş sözlerle değil, gece gündüz çalışarak layık olacağız. Gülümseyen Bir Gazipaşa sloganımız olacak. Mutlu insan yaratırsak, güvenli ilçe yaratırız” şeklinde konuştu. >Selçuk ÖZTÜRK
 


Anahtar Kelimeler: “GAZİPAŞA MURADINA ERECEK”