GAZİPAŞA KÜLTÜR MERKEZİ İLK ETKİNLİK

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Gazipaşa Kültür Merkezi ilk etkinliğine ev sahipliği yaptı. Gazipaşa Musiki Derneği’nin verdiği konserde ilçe halkı kültür merkezini hınca hınç doldurdu.

GÜNCEL 17.01.2023 11:24:00 0
GAZİPAŞA KÜLTÜR MERKEZİ İLK ETKİNLİK

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Gazipaşa’nın önemli bir eksikliğini gidererek ilçeye yeni bir kültür merkezi kazandırdı. Geçtiğimiz ay CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla gerçekleşen 45 Ayda 80 Proje Toplu Açılış Töreni’yle hizmete giren Gazipaşa Kültür Merkezi, ilk etkinliğine ev sahipliği yaptı. Gazipaşa Musiki Derneği tarafından düzenlenen Türk Halk Müziği konseri, Enes Yıldız’ın şefliğinde, İpek Orçan’ın sunuculuğunda gerçekleşti. 

SALON TIKA BASA DOLDU

Gazipaşa Musiki Derneği, Kültür Merkezi’nde verdiği konserde ilçe halkına müzik ziyafeti çekti. 500 kişilik çok amaçla salonu hınca hınç dolduran ilçe halkı yeni kültür merkezlerini çok beğendi. Gazipaşalılar, ilçenin çok önemli bir ihtiyacına cevap verecek olan kültür merkezini kazandırdığı için Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e teşekkür etti.

Gazipaşa Musiki Derneği Başkanı İsmet Özalp, düzenlenen Türk Halk Müziği konserine katılan herkese teşekkür etti. Tarım ve turizmi için barındıran Gazipaşa’nın bir sanat şehri olduğunu dile getiren Özalp, “Topraklarımızın verimliliği, üzerinde yaşayan yerli ve yabancı, herkese ilham veriyor. Bunun yanında müziğin evrenselliği; milletimizi kaynaştırarak, tek vücut olmamızı sağlayıp, bizlere bu güzellikleri yaşatmaktadır. Güzelliklerin yaşanmasında emeği olan ve insanların gönlünde taht kuran Koro Şef’imiz Enes Yıldız’a, bu oluşumda emeği geçen yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma, bizlerin sizlerle aynı çatı altında buluşmamızı sağlayan, bu kültür merkezini halkımıza armağan eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek başta olmak üzere, emeği geçen herkese ve salonumuzu dolduran vatandaşlarımıza sonsuz teşekkür ederiz” dedi. 

5 BLOKTAN OLUŞUYOR

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek göreve geldiğinde yüzde 17 seviyesinde olan Gazipaşa Kültür Merkezi, Pazarcı Mahallesi'nde 6 bin 700 metrekarelik bir alan üzerinde inşa edildi. 5 bloktan oluşan kültür merkezi bünyesinde sinema salonu, çok amaçlı salon, prova odaları ve fuayeler, atölyeler. ATASEM, ATABEM ve ilçedeki yurttaşların çocuklarını gönderebileceği bir kreş de kreş yer alıyor.


Anahtar Kelimeler: GAZİPAŞA KÜLTÜR MERKEZİ ETKİNLİK