GAZİPAŞA KORU SPOR YENİLGİSİZ DEVAM EDİYOR

GAZİPAŞA KORU SPOR YENİLGİSİZ DEVAM EDİYOR

GAZİPAŞA Koru Spor, ligde çıktığı 3 maçta da yenilgi yüzü görmedi. İlk üç maçında 2 galibiyet, 1 de beraberlik alan Gazipaşa temsilcisi, topladığı 7 puanla 3’üncü sırada bulunuyor.

Antalya 2. Amatör Küme 4. Grup’ta mücadele eden Gazipaşa Koru Spor, ligde yenilgisiz şekilde yoluna devam ediyor. Kurulduğu günden bu yana ilçe sporuna yeni bir soluk kazandıran Gazipaşa Koru Spor, 2. Amatör Küme 4. Grup’ta çıktığı maçlarda yenilgi yüzü görmedi. Yaşar ve Latif Yüceson kardeşlerin antrenörlüğünü yaptığı Gazipaşa Koru Spor, ligin ilk maçında Akseki deplasmanında Akseki Spor’a konuk olmuş ve sahadan 2-0 galip ayrılmıştı. Ligin ikinci haftasında kendisi seyircisi önünde Manavgat Hisar Gençlik ve Spor’u konuk eden Koru Spor, karşılıklı atılan ikişer golle sahadan beraberlikle ayrılmıştı. Ligin 3’üncü haftasında ligin güçlü ekiplerinden Serik Bingül Süleyman Gedikspor’a konuk olan Gazipaşa temsilcisi, 3 puanı tek golle almayı başardı. 


ALANYA BELEDİYESPOR’U KONUK EDECEĞİZ
Gazipaşa Koru Spor, ligin 4’üncü haftasında Gazipaşa’da Alanya Belediyespor’u konuk edecek. Mücadele, 24 Mart Pazar Günü saat 14.00’te Gazipaşa Şehir Stadı’ndan oynanacak. Gazipaşa Koru Spor’un antrenörlüğünü yapan Yaşar ve Latif Yüceson kardeşler, Gazipaşa halkını Gazipaşa Koru Spor’un Alanya Belediyespor ile oynayacağı maça davet ettiler. > Selçuk ÖZTÜRK



Anahtar Kelimeler: GAZİPAŞA YENİLGİSİZ DEVAM EDİYOR