GAZİPAŞA 'İYİ' OLACAK

.

SİYASET 27.01.2024 10:24:00 0
GAZİPAŞA

Yİ Parti Gazipaşa Belediye Başkanı adayı Mehmet Yüksel, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde Gazipaşa Belediyesi’ni kazanacak güçte olduklarını belirterek, “Bizim dönemimizde sorunlar ve eksikler konuşulmayacak. Gazipaşa, her konuda her zamankinden daha iyi olacak” dedi.


İYİ PARTİ Gazipaşa Belediye Başkanı Adayı Mehmet Yüksel, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi hakkında iddialı açıklamalarda bulundu. Gazipaşa’da İYİ Parti’nin seçimi kazanacak güçte olduğunu belirten Yüksel, kendisinin ve oluşturacağı ekibin ise Gazipaşa’yı yönetecek bilgi, birikim, tecrübe ve vizyona sahip olduğunu dile getirdi. Seçim çalışmaları kapsamında partisinde seçim komitelerini oluşturduğunu ve sahada her vatandaşa ulaşacaklarını söyleyen Yüksel, yerel seçimlerin atmosferinin farklı olduğunu belirterek, “Biz bu seçimden zaferle çıkacağımızı biliyoruz. Bu güce ve kamuoyu desteğine sahibiz” dedi.


“GAZİPAŞA’YI ÇAĞ ATLATMAYA TALİBİZ”
İYİ Parti Gazipaşa Belediye Başkanı Adayı Mehmet Yüksel, Gazipaşa seçmeninin ideolojik olarak yakın olduğu partilerden ziyade, adaylara ve kadrolara oy vereceğine dikkat çekti. Seçim için iddialı olduklarını bir kez daha dile getiren Yüksel, “Şu an için seçimi almamamız için hiçbir neden yok. Çünkü bütün şartlar bizim lehimize gelişti. Alacağız ve kararlıyız. Bizim dönemimizde sorunlar ve eksikler konuşulmayacak. Gazipaşa, her konuda her zamankinden daha iyi olacak. Ben ve ekibim Gazipaşa’yı en iyi şekilde yönetecek, ilçeyi farklı bir seviyeye çıkaracak, bilgi, birikim, tecrübe ve vizyona sahibiz. Gazipaşa’yı olduğu yerde sayan bir ilçe statüsünden çıkarıp çağ atlatmaya talibiz” dedi. 


HERKESİN OYUNA TALİBİM
2019’da yapılan seçimde İYİ Parti’nin CHP’ye ciddi şekilde oy desteği verdiğini hatırlatan Yüksel, “2019’da CHP’nin kazandığı seçimde onlara verdiğimiz oy desteği yadsınamaz. Hatta seçimi bizim desteğimizle kazandılar desek bile inkar edilemez. Ben bu seçimde hem CHP seçmeninden Cumhur İttifakı kanadından ciddi şekilde oy alacağıma inanıyorum. Yerel seçimlerde partizanlık birkaç adım geride kalır. Yerelde adayların öncelikle toplum tarafından bir kabul görmüşlüğü olmalı. Şu an için önümüzde bir engel görmüyorum. Dediğim gibi şu anda tüm şartlar bizim istediğimiz gibi oldu. Gazipaşa Belediyesi ‘iyi’ olursa, Gazipaşa ve Gazipaşa halkı da iyi olur” ifadelerini kullandı. >Selçuk ÖZTÜRK


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27