Tarih: 15.09.2023 12:41

“GAZİPAŞA İYİ BELEDİYECİLİK İLE TANIŞACAK”

Facebook Twitter Linked-in

İYİ Parti, Mart 2024’te düzenlenecek yerel seçimlerde 81 ilde kendi adayını çıkarma kararı aldı. Kararın ardından açıklama yapan İYİ Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Görgülü, “Gazipaşa, İYİ belediyecilik ile tanışacak! Rotamız net, pusulamız millet!” dedi. 

 

TÜRKİYE, yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 tarihinde sandık başına gidecek. Büyükşehir, şehir ve ilçe belediye başkanları, belediye meclis üyeleri ile mahalle ve köy muhtarlıklarının seçileceği seçim yaklaşırken, heyecan da artmaya başladı. 2019 ve 2023 seçimlerinde Millet İttifakı çatısı altında seçime giren İYİ Parti’de önemli bir gelişme yaşandı. İYİ Parti Genel İdare Kurulu, 2024 Yerel Seçimlerine ilişkin 81 il 922 ilçede kendi adaylarını çıkarma kararı aldı. Alınan bu karar, geçtiğimiz ay İYİ Parti’den Gazipaşa Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıklayan İYİ Parti Mehmet Yüksel’in adaylık ihtimalini çok güçlendirirken, kararla ilgili açıklama yapan İYİ Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Dyt. Yunus Görgülü, seçimler hakkında iddialı açıklamalarda bulundu. 

 

“KARAR, ÜLKEMİZE VE MİLLETİMİZE HAYIRLI OLSUN”

Alınan kararı Gazipaşa Manşet’e değerlendiren İYİ Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Dyt. Yunus Görgülü, yaklaşık 6 sonra yapılması planlanan seçimle ilgili olarak, iddialı konuştu. Alınan kararın hayırlı olmasını dileyen Başkan Görgülü,  “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener öncülüğünde gerçekleştirilen toplantıda alınan kararla, İYİ Parti’mizin Türkiye’nin 81 ilinde ve bütün ilçelerinde kendi adaylarıyla seçime girmesi kararı alınmıştır. Karar, Ülkemize ve Milletimize hayırlı olsun. Gazipaşa, İYİ belediyecilik ile tanışacak. İYİ’ler olarak, ilçemiz için yepyeni bir sayfa açacağız! Rotamız net, pusulamız millet!” ifadelerini kullandı. >Selçuk ÖZTÜRK




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —