GAZİPAŞA İÇİN YAĞIŞ UYARISI

ANTALYA Valiliği, Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğünden alınan veriler doğrultusunda Antalya merkez, Gazipaşa ve diğer ilçeler için yağış ve rüzgar uyarısında bulundu.

GÜNDEM 27.04.2023 15:46:00 0
GAZİPAŞA İÇİN YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Gazipaşa başta olmak üzere Antalya merkez ve doğu ilçeleri için kuvvetli yağış ve yağışlara bağlı ani sel, su baskını, yıldırım, hortum, yerel dolu yağışı, kısa süreli fırtına uyarısında bulundu. Yağışların gece saatlerinden başlayıp, yarın öğle saatlerine kadar süreceği tahmin ediliyor.

VALİLİK UYARDI

Antalya Valiliğinden yapılan açıklamada; “Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğümüzden alınan bilgide; Yapılan son değerlendirmelere göre, bu gece saatlerinden itibaren, Antalya merkez ve doğusunda kuvvetli, yer yer çok kuvvetli (21-75 kg/m2) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Yağışların oluşturacağı muhtemel olumsuzluklara (sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar ve yerel dolu yağışı gibi) karşı vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir. Tüm vatandaşlarımıza duyurulur” denildi. 


Anahtar Kelimeler: GAZİPAŞA YAĞIŞ UYARISI