“GAZİPAŞA ESERLERLE ANILACAK”

.

SİYASET 29.01.2024 08:55:00 0
“GAZİPAŞA ESERLERLE ANILACAK”

Gazipaşa’da, saha çalışmalarına yoğunluk veren Cumhur İttifakı Gazipaşa Belediye Başkanı Adayı MHP’li Mustafa Aksoy, “Önümüzdeki dönemde hep beraber bizden sonra gelen nesillerin övgüyle bahsedeceği eserleri Gazipaşa’ya kazandıracağız. Gazipaşa sorunlarla değil, eserlerle anılacak ” dedi. 


31 MART Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında saha çalışmalarına yoğunluk veren Cumhur İttifakı Gazipaşa Belediye Başkanı Adayı MHP’li Mustafa Aksoy, hazırlanan program çerçevesinde esnaf, mahalle, ev ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşlarla buluştu. Seçim çalışmalarının startını baba ocağı Karaçukur Mahallesi’nden veren Aksoy, temaslarına şehir merkezinde devam etti. İlçede düğün, cenaze, mevlit gibi programları da aksatmayan Aksoy, son olarak esnafların ve vatandaşların nabzını tuttu. 


YOĞUN İLGİYLE KARŞILAŞIYOR
Cumhur İttifakı Gazipaşa Belediye Başkanı Adayı MHP’li Mustafa Aksoy, girdiği her ortamda yoğun ilgiyle karşılaşıyor. Saha çalışmaları kapsamında ilçe halkıyla bir araya gelen Aksoy, vatandaşlarla hasbıhal ederek, Gazipaşa’da yapacağı çalışmalar ve hedefleri hakkında halka bilgi veriyor. Halkın kendisine olan ilgiden dolayı memnun olduğunu ifade eden Aksoy, “Önümüzdeki dönemde hep beraber bizden sonra gelen nesillerin övgüyle bahsedeceği eserleri Gazipaşa’ya kazandıracağız. Buna inanan, bizi ilgiyle karşılayan, bize destek veren halkımızdan bunu anlıyoruz” dedi. 


“EL ELE, KOL KOLA, BİR ARADA ÖNÜMÜZDEKİ SÜRECİ İNŞA EDECEĞİZ”
“Gazipaşa’mızda yaşayan 7’den 70 her bireyle el ele, kol kola, bir arada önümüzdeki süreci inşa edeceğiz” diyerek sözlerini sürdüren Aksoy, “Bu sokakların derdini, tasasını ve ihtiyaçlarını bilen birisiyim. Ben ve ekibim, ilçemizin derdini, tasasını bitirmeye, Gazipaşa’nın sorunlarına çözüm olmak için geleceğiz. Hükümetimizin desteği ile MHP’nin üretken belediyecilik anlayışını Gazipaşa’mızda hakim kılacağız. Bizim dönemimiz; hizmet dönemi olacak… Bizim dönemimiz sorunlar unutulacak. Bizim dönemimiz Gazipaşa’nın dönemi olacak” şeklinde konuştu. >Geylani TOPALOĞLU


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27