Tarih: 08.02.2024 09:35

GAZİPAŞA EMİTT'TE

Facebook Twitter Linked-in

Her yıl binlerce turizm sektörü profesyonelini ağırlayarak Türkiye'nin turistik cazibesini artıran ve bu yıl 27’ncisi düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT), İstanbul TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi’nde başladı. 6-9 Şubat tarihlerinde dünya turizm profesyonellerini ve tatil tüketicilerini 27. kez İstanbul’da bir araya getiren EMITT’te Gazipaşa Belediyesi de boy gösteriyor. Gazipaşa’nın doğal güzellikleri ile yöresel ürünlerinin tanıtıldığı stant, fuarın en çok konuşulan ve ilgi gören noktalarından biri oldu. Dünyanın en büyük beş turizm fuarı arasında yer alan EMITT’e katılan Gazipaşa Belediyesi; kente özgü değerleri, tarihi ve doğal güzellikleri, ilçeye özgü yöresel ürünleri, ilçede yetişen tropikal meyveleri özenle tanıttı. 


“İLÇEMİZİ TANITMA NOKTASINDA BÜYÜK BİR GAYRET GÖSTERDİK”
Fuarda Gazipaşa’yı en iyi şekilde temsil ettiklerini dile getiren Gazipaşa Belediyesi Sosyal ve Kültür İşleri Müdürü Selçuk Özdemir, “Sessiz Cennet Gazipaşa’mızın ismini her platformda en iyi şekilde duyurmak ve ilçemizi bir marka haline getirmek için büyük bir gayretle çalışıyoruz. Son 5 yılda, ilçemizi tanıtma noktasında büyük bir gayret gösterdik. Tarım ve tropikal ürünler konusunda kendisini kanıtlayan, tarihi ve doğal güzellikleriyle turizmde de çıkış yapmayı hedefleyen Gazipaşa’mızın ünü, bu gibi organizasyonlarla ülke sınırını aşacak. Bizler bu doğrultuda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Gazipaşa’mızın ve Antalya’mızın güzelliklerini görmek isteyen tüm vatandaşlarımızı, TÜYAP 7 nolu salonda bulunan standımıza bekliyoruz” dedi. 


Fuarda ziyaretçi akınına uğrayan Gazipaşa Belediyesi’nin standını, tanınmış yüzler de ziyaret etti. Fuar kapsamında İstanbul’da bulunan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal Gazipaşa Belediyesi’nin standını ziyaret ederek ekibe çalışmalarında başarı diledi. >Selçuk ÖZTÜRK




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —