GAZİPAŞA BÖYLE KONVOY GÖRMEDİ

GAZİPAŞA BÖYLE KONVOY GÖRMEDİ

.

CHP İlçe Örgütü, partililer ve binlerce araç, Gazipaşa’da Mehmet Ali Yılmaz’ın adaylığını desteklemek için büyük araç konvoyu oluşturdu. Seçim öncesi, “Yılmaz Başkan gümbür gümbür geliyor” dedirten konvoyu görenler, “Gazipaşa böyle konvoy görmedi” yorumlarını yaptı. 


2024 yerel seçimlerine saatler kaldı. Seçim çalışmalarını titizlikle yürüten Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gazipaşa Belediye Başkanı Adayı ve mevcut Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Gazipaşa’da CHP’ye yakışır bir konvoy düzenledi. CHP Seçim Ofisi’nde süslenen 1200 araç, Başkan Yılmaz’a destek vermek için büyük konvoya katılarak Gazipaşa sokaklarında tur attı. Binlerce vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği büyük araç konvoyunda Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ve CHP İlçe Başkanı Fahri Oğuz, en önde-üstü açık araçta Gazipaşa halkını selamladı. Gazipaşalı vatandaşlar evlerinin balkonlarından ve yollardan Başkan Yılmaz’a sevgi gösterisinde bulundu. Binlerce aracın katıldığı büyük konvoy, “Daha önce Gazipaşa’da böyle konvoy yapılmadı” dedirtti.


BİNLERCE ARAÇ ŞEHİRDE TUR ATTI
29 Mart Cuma Günü, saat 14.00’te Kahyalar Mahallesi Taş Ocağı Önü’nde başlayan ve yoğun katılımın gözlemlendiği araç konvoyu sırasıyla; Sarıağaç Mahallesi D-400 Sarıağaç Bulvarı (Havaalanı Kavşağı), Gazi Mahallesi Ulusal Egemenlik Bulvarı (Hastane Kavşağı), Pazarcı Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi (Deniz Yolu), Pazarcı Mahallesi Uğur Mumcu 23. Sokak, Bakılar Mahallesi Fidanlık Caddesi, Koru Mahallesi Cumhuriyet Caddesi’nden Bakılar Mahallesi Cumhuriyet Caddesi sonu (Koru Mahallesi Dere Büfe Arası), Çobanlar Mahallesi Çobanlar Caddesi’nden Beyrebucak Mahallesi Beyrebucak Caddesi (Çobanlar-Salman Kavşağı arası), Yeni Mahalle Rıza Büyükakça Caddesi (İlçe Nüfus Önü-Erginler Fırın arası (Yeni Mahalle Kaşlar Caddesi- Atatürk Caddesi Birleşimi (Dört Yol), İstiklal Mahallesi Şehit Süleyman Gür Bulvarı ile Rasih Kaplan Caddesinin birleşiminden Hal yoluna kadar çıkan yol (Esentepe Gidiş), Gazi Mahallesi Fahri Leylek Caddesi (Hal Önü), Yeni Mahalle Atatürk ve İnönü Caddesi (Meydan) güzergahını izleyerek son buldu.


“BUGÜN, GELECEK GÜZEL GÜNLERİMİZİN DEVAM EDECEĞİNİN HABERCİSİDİR”
Motosiklet, araba, traktör, kamyon ve TIR’larla yaklaşık üç saat süren konvoy, CHP Seçim Ofisi’nde tamamlandı. Seçim ofisinde vatandaşlarla buluşan Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, bu konvoyla Gazipaşa seçim tarihinde bir ilke imza attıklarını belirtti. Başkan Yılmaz “Bugün Gazipaşa tarihinde ilk kez 15 kilometre uzunluğunda büyük araç konvoyu gerçekleştirdik. Bu süreçte başta Cumhuriyet Halk Partisi ailem olmak üzere, tüm ekip arkadaşlarıma, bizleri destekleyen vatandaşlarımıza, kamyoncularımıza tek tek teşekkür ediyorum. Uzun zamandır 53 mahallemizde de vatandaşlarımızla buluştuk. Hep birlikte çok çalıştık. Bugün, gelecek güzel günlerimizin devam edeceğinin habercisidir. Seçime çok az kaldı biz yine çalışmaya devam edeceğiz. 31 Mart’ta hep birlikte başaracağız” dedi. >Selçuk ÖZTÜRK



Anahtar Kelimeler: GAZİPAŞA BÖYLE KONVOY GÖRMEDİ