GAZİPAŞA BİZİMLE YÜKSELECEK

.

SİYASET 23.02.2024 09:32:00 0
GAZİPAŞA BİZİMLE YÜKSELECEK

Gazipaşa’da hayata geçireceği projeler üzerinde yoğunlaşan İYİ PARTİ Gazipaşa Belediye Başkanı Adayı Mehmet Yüksel, Gazipaşa- Alanya Havalimanı ile ilgili “Türkiye’nin en çok trafiğine sahip ilk 10 havalimanı arasında bulunan havalimanımıza ve ilçemize yakışır bir yol ve kavşak düzenlemesi, yapacaklar listemizin ilk sıralarında yer alıyor.” dedi.


GAZİPAŞA’DA Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıklayan isim olan İYİ PARTİ Gazipaşa Belediye Başkanı Adayı Mehmet Yüksel, uzun bir süredir 31 Mart’ta yapılacak Mahalli İdareler Seçimi’ne hazırlanıyor. Geçmiş siyasi tecrübelerinden faydalanıp hazırladığı program çerçevesinde saha ziyaretlerini aralıksız sürdüren Başkanı Adayı Mehmet Yüksel, diğer yandan da Gazipaşa’da hayata geçireceği projeler üzerinde çalışıyor. 


HAVALİMANI PROJESİNİ AÇIKLADI 
Yüksel’in en önem verdiği projesi ise Gazipaşa- Alanya Havalimanı Projesi. Gazipaşa- Alanya Havalimanı’nın yolcu potansiyeli ile Türkiye’nin en çok trafiğe sahip ilk 10 havalimanı arasında olduğunu ifade eden Yüksel, açıklamasının devamında şunları söyledi:


“Uluslararası Gazipaşa Alanya Havalimanı’mız ne yazık ki daracık ve karanlık. Üstelik gayri resmi yoluyla güzel ilçemizin kimliğine de kara bir leke sürüyor. İlçemize ve havalimanımıza yakışır bir yol ve kavşak düzenlemesi; yapacaklar listemizin ilk sıralarında yer alıyor. Gazipaşa’yı hak ettiği yere taşıyacağız” 


“İDDİALI BİR EKİBİM VAR”
Seçimi kazanması durumunda iddialı bir ekip ve meclis üyeleri ile birlikte belediyeyi yöneteceğini dile getiren İYİ Parti Gazipaşa Belediye Başkanı Adayı Mehmet Yüksel, “Tüm kadrolarımızla birlikte sahalardayız. Artık Gazipaşa’mız için kaybedecek 1 dakikamız bile yok. İlçe Başkanım Yunus Görgülü, meclis üyesi adaylarımız, parti yöneticileri ve mahalle başkanlarımız ile birlikte yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Her türlü düğün, mevlid, açılış, ziyaret,  taziye programlarımızı sürdürüyoruz. 


BİZ İNANDIK SİZ DE İNANIN, BİRLİKTE BAŞARALIM!
Gazipaşa’da yıllardır siyasetin içindeyim. Gazipaşa’yı yönetecek bilgi, birikim, tecrübe ve vizyona sahibim. Gazipaşa’yı İYİ Belediyecilik ile tanıştıracağız. Bizim dönemimizde Gazipaşa, her konuda her zamankinden daha iyi olacak. Ben ve ekibim Gazipaşa’yı en iyi şekilde yönetecek, ilçeyi farklı bir seviyeye çıkaracağız. Biz inandık, siz de inanın, birlikte başaralım.” ifadelerini kullandı. >Vildan RENDE


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27