GAZİPAŞA BELEDİYESPOR’DAN KIVRAK SİGORTA’YA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

.

GÜNDEM 23.08.2024 09:49:00 0
GAZİPAŞA BELEDİYESPOR’DAN KIVRAK SİGORTA’YA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

GAZİPAŞA Belediyespor yöneticisi Emre Değirmenci ve Teknik direktör Levent Sayın, takıma forma ve malzeme sponsoru olan Gazipaşa’nın genç iş adamlarından Kıvrak Sigorta A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Emrah Özcan’a teşekkür ziyaretinde bulundu. 


2023-2024 Sezonu şampiyon olarak tamamlayarak yeni sezonda Süper Amatör Lig’de (SAL) mücadele etmeye hak kazanan Gazipaşa Belediyespor’da yeni sezon yapılanması başladı. Gazipaşa’nın genç iş adamlarından Kıvrak Sigorta A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Emrah Özcan, bu kapsamda Gazipaşa Belediyespor’un forma ve malzeme sponsorluğunu üstlendi. Gazipaşa Belediyespor yöneticisi Emre Değirmenci ve Teknik direktör Levent Sayın, takıma forma ve malzeme sponsoru olan Kıvrak Sigorta A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Emrah Özcan’ı iş yerinde ziyaret etti. Özcan’a Gazipaşa Belediyespor’a verdiği destekten dolayı teşekkür eden Değirmenci ve Sayın, Özcan’a Gazipaşa Belediyespor forması hediye etti. 


“MAVİ-BEYAZLI EKİBE DESTEK İSTEDİ”
Amatör ve profesyonel liglerde mücadele eden Antalya temsilcisi takımlara sponsorluk desteği veren Kıvrak Sigorta A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Emrah Özcan, spora ve sporculara destek vermekten onur duyduğunu dile getirerek, Gazipaşa Belediyespor’a yeni sezonda başarı diledi. Sportif başarıların takıma verilecek maddi ve manevi desteklerle sürdürülebileceğine dikkat çeken Özcan, Gazipaşa halkını mavi-beyazlı ekibimize destek olmaya davet etti. >Selçuk ÖZTÜRK