GAZİPAŞA BELEDİYESPOR SAHAYA ÇIKIYOR

Gazipaşa Belediyespor Kulübü Başkanı Fazıl Görgülü müjdeyi verdi: “Gazipaşa Belediyespor futbol A Takımı ile Gazipaşa Belediyespor Voleybol Kız Takımı yeni sezonda kendi liglerinde mücadele edecek.”

SPOR 29.08.2022 14:15:00 0
GAZİPAŞA BELEDİYESPOR SAHAYA ÇIKIYOR

Gazipaşa Belediyespor Kulübü Başkanı Fazıl Görgülü, Gazipaşalı sporseverleri heyecanlandıracak bir açıklama yaptı. Gazipaşa Belediyespor Futbol A Takımı ile Gazipaşa Belediyespor Voleybol Kız Takımı’nın lig müsabakalarına katılacağını duyuran Görgülü, her iki takımın da Gazipaşa Belediyespor bünyesinde kendi liglerinde mücadele edeceğini dile getirdi. Gazipaşa halkından futbol ve voleybol takımları için destek isteyen Görgülü, Gazipaşa’da spor özlemine son vereceklerini belirtti.

KIZ VOLEYBOL TAKIMI GELİŞİM LİGİ’NDE BOY GÖSTERECEK

Konuya ilişkin Manşet Gazetesi’ne önemli açıklamalarda bulunan Görgülü, “Gazipaşa Belediyespor futbol A Takımı ile Gazipaşa Belediyespor Voleybol Kız Takımı yeni sezonda kendi liglerinde mücadele edecek. Geçtiğimiz haftalarda duyurusunu yaptığımız ve Antalya Gelişim Ligi’nde mücadele edecek Gazipaşa Belediyespor Voleybol Kız Takımı, Beden Eğitimi Öğretmeni Ahmet Değirmenci gözetiminde çalışmalarına devam ediyor. Yeni sezon kurları çekilip, fikstürümüz belli olduğu zaman Antalya Gelişim Ligi’nde boy göstereceğiz. İnanıyorum ki Gazipaşa, sporda da önemli başarılar elde edecek. Bunu da Gazipaşa’mızın dinamikleriyle başaracağız” dedi.

“FUTBOL A TAKIMI LİGE KATILACAK”

Gazipaşa Belediyespor A Takımı’nın bir süre sahalardan uzak kaldığını dile getiren Kulüp Başkanı Fazıl Görgülü, “Gazipaşa Belediyespor’a gönül veren taraftarlarımızın özlemi bu sezon sona erecek. Kulüp olarak, lige katılma kararı aldık. Takımı oluşturmak için çalışmalarımıza başladık. Takım içinde genç ve tecrübeli isimler olacak. Gazipaşa Belediyespor’u başarılı günlerine döndürmek için çalışmalarımız sürüyor” dedi.

“HERKESTEN DESTEK BEKLİYORUZ”

Gazipaşa’da sporun gelişmesi için, ilçenin dinamiklerinin harekete geçmesi gerektiğine vurgu yapan Görgülü, “Sporda ekonomi çok önemli. Sporun bir endüstri haline geldiği günümüzde para olmadan sporda başarı olmuyor. Bizler Gazipaşa’da sporu geliştirmek için elimizi taşın altına koyduk. Hem Gazipaşa Belediyespor futbol A Takımı hem de Gazipaşa Belediyespor Voleybol Kız Takımı’nın herkese ihtiyacı var. Herkesten destek bekliyoruz” dedi.

“TARAFTARLARIMIZ SPORCULARIMIZI YALNIZ BIRAKMASIN”

“Saha dışı ekonomik desteklerin yanı sıra saha içinde de sporcuların taraftarlar tarafından desteklenmesi lazım” diyen Görgülü, “Bizler voleybol ve futbol müsabakalarımızda salonumuzun ve stadımızın dolmasını, taraftarlarımızın sporculara destek vermesini istiyoruz. Bu konuda ilçe halkının vereceği destek Gazipaşa’da sporun gelişmesi için çok önemli” şeklinde konuştu.