Gazipaşa Belediyespor 10 kişi kaldığı maçta kazanmasını bildi

Gazipaşa Belediyespor 10 kişi kaldığı maçta kazanmasını bildi

SPOR 24.03.2023 13:53:00 0
Gazipaşa Belediyespor 10 kişi kaldığı maçta kazanmasını bildi

GAZİPAŞA Belediyespor, Kepezgücüspor karşısında deplasmanda 2-1’lik sporla kazandı. İlk yarısı 1-0 tamamlanan maçın ikinci yarısında 10 kişi kalan temsilcimiz bulduğu golle 2-1 kazandı ve ligin 3. haftasında puanını 7’ye yükseltti. Gazipaşa Belediyespor’un golleri ilk yarı da Mahmut Kulak ve ikinci yarı da Arif Deniz Güven’den geldi.

4.HAFTADA RAKİBİMİZ ANTALYA DEMİRSPOR

ANTALYA 2. Amatör Küme 3. Grupta mücadele eden Gazipaşa Belediyespor, pazar günü kendi seyircisi önünde Antalya Demirspor’u  ağırlayacak

HAZIRLIKLAR SÜRECEK

Öte yandan, Gazipaşa Belediyespor pazar günü oynanacak Antalya Demirspor  maçının hazırlıklarını Gazipaşa Şehir Stadyumu’nda bugün 16.30 da yapacağı antrenmanla sürdürecek.

TUFAN: HERKESİ MAÇA DAVET EDİYORUM

Maça kazanmak için çıkacaklarını dile getiren Gazipaşa Belediyespor Teknik Direktörü Yücel Tufan, Gazipaşa halkını Gazipaşa Belediyespor’a destek olmaya çağırdı. Ligin dördüncü maçında kendi seyircisi önünde Antalya Demirspor maça çıkacak takımın yalnız bırakılmamasını isteyen Tufan, “Gazipaşa ve Gazipaşa Belediyesor’a gönül veren herkesi pazar günü maça davet ediyorum” dedi.