Tarih: 17.07.2023 17:04

“GAZİPAŞA BELEDİYESİ EVLERE ŞENLİK”

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti 28. Dönem Antalya Milletvekili Aday Adayı Akçocuk, Gazipaşa Belediyesini zehir zemberek sözlerle eleştirerek, “Gazipaşa Belediyesi evlere şenlik, bir yanda toz, bir yanda sinek, bir yanda da trafik, ayakta durmaya mecali yok” dedi. 

AK PARTİ 28. Dönem Antalya Milletvekili Aday Adayı Mali Müşavir Mustafa Akçocuk, AK Parti Antalya İl Başkanı Ahmet Çetin’in Büyükşehir Belediyesini eleştirdiği haberleri sosyal medyasından paylaşarak Gazipaşa Belediyesine yüklendi. AK Parti Antalya İl Başkanı Ahmet Çetin, geçtiğimiz günlerde Antalya’da yayımlanan gazeteye özel açıklamalarda bulunmuş ve Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i hedef almıştı. Açılamasında “Slogan atarak yönetim olmaz” diyerek Antalya’nın ulaşım sistemini eleştiren Çetin, “Büyükşehir’in elle tutulur bir projesi yok. Antalya’da plan yok, kural yok, kimlik de kalmadı. Antalya’yı yönetecek becerileri maalesef yoktur” diyerek Antalya Büyükşehir Belediyesine yüklenmişti. 

“AYAKTA DURMAYA MECALİ KALMAMIŞ”

AK Parti 28. Dönem Antalya Milletvekili Aday Adayı Mali Müşavir Mustafa Akçocuk, Başkan Çetin’in basında çıkan bu haberini paylaşarak, Gazipaşa Belediyesini hedef aldı. 4 buçuk yıldır hizmet yapmadı diye eleştirdiği Gazipaşa Belediyesi hakkında zehir zemberek sözler kullanan Akçocuk, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Başkanım sadece Büyükşehir mi? Bir Gazipaşa belediyemiz var, evlere şenlik… Bir yanda toz, bir yanda sinek, bir yanda trafik, toplu taşıma zaten hiç düşünülmüyor. 4 yılın fotoğrafı ayakta durmaya mecali kalmamış belediyeler. Parti gözetmeksizin halkımız gerekli cevabı verecektir” dedi. >Selçuk ÖZTÜRK




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —