GAZİPAŞA BAYRAMA HAZIR

GAZİPAŞA’DA Ramazan Bayramı tedbirleri alındı. Bayram süresince belediye, emniyet, jandarma ve sağlık ekipleri iş başında olacak.

GÜNDEM 8.04.2024 09:35:00 0
GAZİPAŞA BAYRAMA HAZIR

Gazipaşa halkının rahat ve huzur ve güven içerisinde bayram tatili geçirmesi için tüm kurumlarda gerekli tedbirler alındı. Gazipaşa Belediyesi 10 Nisan’da başlayacak Ramazan Bayramı hazırlıkları kapsamında yolları, cadde ve parkların gerekli bakımını yaptı. Gazipaşa Belediyesi zabıta ekipleri, arife gününden itibaren gıda kontrollerini sıklaştırarak, vatandaşların sağlıklı gıda tüketmelerine imkan sağlayacak. Büyükşehir Belediyesi ise vatandaşların kabir ziyaretlerini daha sağlıklı yapabilmesi amacıyla ilçe merkezi ve 53 mahalledeki mezarlıklarda kötü görüntüye neden olan otları temizledi, ağaçları budadı ve tamiratlar yaptı.


TÜM TEDBİRLER ALINDI
Ramazan Bayramı tatili için emniyet, asayiş, trafik, sağlık ve diğer hizmetlerle ilgili olarak da tüm tedbirler alındı. Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı, sorumluluk bölgelerinde denetime ağırlık verecek, devriye hizmetlerini artıracak, trafik kontrollerini mevcut genelgeler ve emirler doğrultusunda sürdürecek. Sağlık alanında Gazipaşa Devlet Hastanesi Acil Servisi hizmet verecek. Bayram süresinde tam kadro görevde olacak olan kolluk kuvvetleri, vatandaşların güvenli bir bayram geçirmesi için çalışacak. 
 

TRAFİKTE ÖNLEMLER ALINDI
Bayramın hüzne dönüşmemesi için çalışmalarına hız veren jandarma ve polis ekipleri, Gazipaşa dahil Antalya genelinde denetimlerine yoğunluk verdi. Özellikle bayramlarda meydana gelen trafik kazalarının önüne geçilmesi için İl Jandarma Komutanlığı ile Antalya Emniyet Müdürlüğü bir dizi önlemler aldı. 


HAVADAN DENETİMLER YAPILACAK
Trafik ekiplerinin özellikle Gazipaşa’dan Kaş’a kadar 10 noktada kontrol bölgeleri kurduğu, şuana kadar olumsuz bir olayın yaşanmadığı belirtildi. Ekiplerin, drone ve cayrokopter ile de havadan sahil hattı boyunca denetimler yapacakları öğrenildi. Uygulamaların amacının ceza yazmak olmadığı, vatandaşların uyarılarak, herhangi bir yaralanma ya da ölüm olayının yaşanmaması için çaba sarf edildiğine dikkat çekildi. >Selçuk ÖZTÜRK


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27