GAZİPAŞA AVM’SİNE KAVUŞUYOR!

GAZİPAŞA AVM’SİNE KAVUŞUYOR!

Bünyesinde birbirinden seçkin, 80 ulusal ve uluslararası firmanın olacağı Gazipaşa Airport AVM’de sona gelindi. Pandemi sırasında inşaatı tamamlanan Gazipaşa Airport AVM’de kiralama süreci hızla devam ediyor.

GAZİPAŞA’DA, 2017’nin kasım ayında Uysal İnşaat ve GAZİSAN A.Ş. ortaklığında temeli atılan Gazipaşa Airport AVM, açılış için gün sayıyor. 2020 yılında açılması planlanan ancak yaşanan sıkıntılar nedeniyle açılışı geciken AVM’nin yaz mevsiminde açılması bekleniyor. Birbirinden seçkin, 80 ulusal ve uluslararası firmayı bünyesinde bulunduracak AVM’de, dekorasyon çalışmaları başladı. Bunun yanında dış cephe güncellemesinin yeniden yapılacağı AVM’de, otopark düzenleme ve peyzaj çalışmaları devam ediyor.


KİRALAMA SÜRECİ DEVAM EDİYOR
Tekstil, kozmetik, eğlence, yeme ve içme sektöründe birçok ulusal ve uluslararası kurumsal firmaları bünyesinde bulunduran Gazipaşa Airport AVM, Gazipaşa’ya yeni bir soluk kazandıracak. Açıldığı günden itibaren ilçenin yeni cazibe merkezi haline gelmesi beklenen AVM’nin kiralama danışmanlık hizmetleri İstanbul merkezli ADA Retail tarafından veriliyor. Hali hazırda AVM’nin kiralama süreçlerinin devam ettiğini belirten Ada Retail Kiralama & Danışmanlık Kurucusu Mehmet Uslu, bazı ulusal markaların bayii arayışlarının devam ettiğini belirtti.


EN YENİ TEKNOLOJİ BOWLİNG SALONUNU İÇİNDE BARINDIRACAK
Gazipaşa’ya yeni bir soluk getirecek Gazipaşa Airport AVM, yeme-içmeden cafelere, tekstilden kozmetiğe, eğlenceden sosyal alanlara geniş yelpazede hizmet verecek. AVM, bin metrekare alan üzerinde yer alacak en yeni teknoloji bowling salonunu içinde barındıracak. Ayrıca AVM’de Türkiye’nin en büyük çocuk eğlence zinciri Playland’ın yer alarak yapacağı ve içerisinde macera parkurları ve SoftPlay’in de bulunacağı 650 metrekarelik çocuk eğlence merkezi yer alacak. Mağazalarında 90 bin SQL ürün bulunan 2 bin 500 şubeli perakende devi Mr. DIY’den çocuk-erkek-kadın tekstil mağazalarının en son konseptleri ve en yeni kreasyonları ile müşterilerin hizmetinde olacak. 
 

ÜNLÜ MARKALAR AVM’DE YERİNİ ALDI
Gazipaşa Airport AVM’nin ana kiracıları arasında, bin metrekare mağazası ile E-Bebek, 817 metrekare mağazası ile Paul Mark, 800 metrekare mağazası ile Koton, 650 metrekare mağazası ile Mavi, 650 metrekare mağazası ile Migros, 650 metrekare mağazası ile Mr. DIY, 650 metrekare mağazası ile Playland yerlerini aldı. Gazipaşa Airport AVM FoodCourta ise, 650 metrekare alan kiralayan TAB Gıda Grubu; BurgerKing, Popayes, Sbarro, Usta Döner, Usta Pide gibi tüm markaları ile AVM’de yer alırken, Tavada Tavuk markası da Gazipaşa Airport AVM’de müşterilerine hizmet verecek. >Geylani TOPALOĞLU



Anahtar Kelimeler: GAZİPAŞA KAVUŞUYOR!