GAZİPAŞA ATASEM’DE 40 DALDA KURS VERİLECEK

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi’nin vermiş olduğu meslek kurslarında eğitimler daha önce olduğu gibi bu sene de devam ediyor.

GÜNDEM 5.09.2023 10:52:00 0
GAZİPAŞA ATASEM’DE 40 DALDA KURS VERİLECEK

ATASEM Gazipaşa Biriminde ise bu yıl 40 dalda ücretsiz kurs verilecek. Kurslarla ekonominin kalkınması, rekabet gücünün ve elde olan istihdamın artırılması, nitelikli insanların ve yeteneklerinin artarak çeşitlenmesi hedefleniyor.

 

İŞTE GAZİPAŞA ATASEM KURS ÇEŞİTLERİ

Ücretsiz olarak verilen ATASEM kursları, Gazipaşa’da da büyük bir heyecanla bekleniyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi Gazipaşa ATASEM Kurs Merkezinde 40 dalda verilecek olan kurslar ise şu şekilde: Okul Öncesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi, Bilgisayar İşletmenliği (Operatörlüğü), Misinalı Takı Yapımı, Ofis Programları Kullanımı, Kadın Düz Dar Etek Dikimi, Kadın Bluz Dikimi, Bağlama (Bozuk Düzen), Diksiyon, İngilizce A1 Seviyesi, Rusça A2 Seviyesi, Yabancılar İçin Türkçe Seviye A2, Almanca A2 Seviyesi, Cenaze Hizmetleri, Etkili ve Hızlı Okuma, Tıbbi ve Aromatik Bitki Yetiştiriciliği, Arıcılık, Avokado Yetiştiriciliği, Rusça A1 Seviyesi, Almanca A1 Seviyesi, İlkyardım, Şiş ve Tığ Örücülüğü ile Oyuncak Bebek Yapımı (Amigurumi), Ahşap Boyama ve Vernikleme Elemanı, Yabancılar İçin Türkçe Seviye A1, Muz Yetiştiriciliği, Temel Robotik ve Kodlama, Modern Danslar (Salsa Bachata Tango), Türk Halk Oyunları, Butik Çikolata Hazırlama, Seramik Biçimlendirme, Geleneksel Türk Mutfağı, Aşçı Yardımcılığı, Yağlı Boya, Drama (Tiyatro), Yetişkinlere Yönelik Akıllı Telefon Kullanım Kursu, Kırkyama, Gitar, Meyve Ağaçlarında Budama, Meyve Ağaçlarında Aşılama, İngilizce A2, Hijyen. >Aysel YILDIZ


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,20
  • EURO

    38,02% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2828,65% 0,93
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27