GAZİ'DE ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLADI

GAZİ Mahalle Muhtarı Refik Kaya, mahallesinde ulaşım konforunu artırmak amacıyla sathi asfalt çalışmalarına başladığını dile getirdi.

GÜNDEM 26.06.2024 09:53:00 0
GAZİ

Gazipaşa’nın en kalabalık ikinci mahallesi olan Gazi’de yaşanan mahalle içi yol sorunları çözülüyor. Kışın bozulan yolların yapımına başlayan Gazipaşa Belediyesi ekipleri, başlatmış olduğu 6 kilometrelik yol genişletme ve zemin iyileştirme faaliyetlerini tamamlayarak, sathi asfalt kaplama çalışması gerçekleştirdi. 
 

6 KİLOMETRE SATHİ ASFALT DÖKÜLECEK
Mahallesinin ulaşım altyapısını güçlendirmek için yatırımların aralıksız sürdüğünü ifade eden Gazi Mahallesi Muhtarı Refik Kaya, yol-yapım çalışmalarını yerinde inceledi. Muhtar Kaya, belirlenen lokasyonlarda sathi asfalt çalışmalarının sürdüğünü belirterek şöyle devam etti: “Belediye ekiplerinin yoğun çalışması sonucu Gazi Mahallesi hem kaliteli hem de konforlu bir yapıya kavuşturuldu. Bozuk ve yıpranmış zemini iyileştiren ekipler, yolun kullanım ve dayanıklılık ömrünü artırdı. 6 kilometrelik yol genişletme ve zemin iyileştirme faaliyetlerini tamamlanarak, sathi asfalt kaplama çalışması gerçekleştirildi. Çözüm odaklı hizmet anlayışı ile çalışma programlarımızı sürdürüyoruz. Çalışmalarda emeği geçenlere mahallem ve halkım adına çok teşekkür ediyorum.” >Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: ' ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLADI