GAZİ-PEST GAZİPAŞA’DA HİZMETE AÇILDI

Buğra Uysal, Nazmi İnan ve Büşra Nalça, Gazipaşa’da bir ilk olan Haşere Çözüm Noktası “GAZİ-PEST” ofisini açtı.

GÜNCEL 25.11.2022 12:55:00 0
GAZİ-PEST GAZİPAŞA’DA HİZMETE AÇILDI

 

Hizmete başladığı ilk günden beri haşere çözümünde müşteri memnuniyetine önem vermeyi, her zaman kalıcı ve yüzde 100 etkili çözümler üretmeyi amaçlayan Buğra Uysal, Nazmi İnan ve Büşra Nalça, Gazipaşa’da bir ilk olan Haşere Çözüm Noktası “GAZİ-PEST” ofisini açtı.

HAŞERE Çözüm Noktası “GAZİ-PEST” geçtiğimiz günlerde Gazi mahallesi Mevlana Caddesi’nde hizmete açıldı. Çözüm Noktasının verdiği hizmetler ile ilgili bilgi veren Buğra Uysal,“Siz değerli vatandaşlarımıza ev ilaçlama, site-apartman ilaçlama, hastane ilaçlama, okul ilaçlama, fırın, fabrika, otel, gemi, mağaza, kafe, yemekhane ve yurt ilaçlama gibi hizmetleri vermekten onur duyarız” ifadelerini kullandı.

PROFESYONEL HİZMET BİZLER İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

İç ve dış mekanlarda ilaçlamanın neden yapılması gerektiğine dair bilgiler veren ve müşterilerin ne sebeple kendilerini tercih etmelerini hakkında açıklamalar yapan Nazmi İnan, “Kemirgenler elektrik kablolarını, plastik su borularını kemirerek yangınlara ve çeşitli kazalara neden olurlar, ilaçlama ile bu kazalar önlenebilir. Profesyonel hizmet bizler için çok önemli bu yüzden uzman kadromuz ve ekipmanlarımız ile hizmet vermekteyiz. Güler yüzlü personeller ile hızlı ve güvenilir bir hizmet sunmak bizim en büyük hedefimiz” dedi.

HİZMET VERMEYE HAZIRIZ

Uygulanan ilaçlama türleri ve hizmet verilen kurumlar ile ilgili bilgiler veren Büşra Nalça, “Hizmet birimimizde haşerelere yüzde yüz çözümler üretmek için biyosisal uygulama, dezenfeksiyon, jel uygulamaları, kemirgen istasyonu, soğuk sisleme, kokulu ilaçlama, kokusuz ilaçlama ile fabrikalar, AVM, siteler, depolar, parklar, camiler, banklar, marketler gibi aklınıza gelen her türlü kuruma hizmet vermeye hazırız” şeklinde konuştu.


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27