GAZETEMİZ HALK TV’DE

HALK TV’ni̇n sabahları izlenme rekoru kıran “İsmail Küçükkaya ile Yeni Bir Sabah” programında gazetemizin “Kantinlerde öğrenci soygunu” adlı manşeti ülke gündemine taşındı.

GÜNDEM 14.09.2024 00:29:00 0
GAZETEMİZ HALK TV’DE

Gazipaşa Manşet Gazetesi, ilçemizle ilgili detayları ulusal basında duyurmaya devam ediyor. Manşet Gazetesi’nin dünkü sayısında manşetine taşıdığı “Kantinlerde Öğrenci Soygunu” başlıklı haberi, Halk TV’nin sabahları izlenme rekoru kıran “İsmail Küçükkaya ile Yeni Bir Sabah” programında ülke gündemindeydi. Manşet yaptığı bu haberde özellikle ekonomik koşulların zorlayıcı olduğu bu dönemde okullarda öğrencilerin temel besin ihtiyaçlarını karşılaması gereken kantinlerin fiyatlarının market ve restoran fiyatlarıyla yarışmasını, kantinlerdeki fiyatların market ve restoranlarla kıyaslandığında ise neredeyse iki kat arada fark olduğunu ve beraberindeki tepkileri dile getirdi. 

 

“GAZİPAŞA’NIN SESİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ” 

Konuyla ilgili Manşet Gazetesi’nden yapılan açıklamada, “Günaydın Gazipaşa’m... “Kantinlerde Öğrenci Soygunu” başlıklı manşetimiz Halk TV’de “İsmail Küçükkaya ile Yeni Bir Sabah” programında yayınlandı. İlçemizin menfaatleri doğrultusunda Gazipaşa’nın sesi olmaya devam edeceğiz. Gazipaşa’nın sesi Manşet Gazetesi’ni Türkiye ile buluşturan Halk TV ailesine ve “İsmail Küçükkaya ile Yeni Bir Sabah” programı emekçilerine de teşekkür ederiz” ifadeleri kullanıldı. >Vildan RENDE  

 

 


Anahtar Kelimeler: GAZETEMİZ