Gazetemiz FOX TV ve Halk TV’de

GAZİPAŞA’DA, Mustafa Kemal Atatürk’ün; ‘Basın Milletin Müşterek Sesidir’ sözünü referans edinerek yayın hayatını sürdüren Gazipaşa Manşet Gazetesi, ilçemizle ilgili detayları ulusal basında duyurmaya devam ediyor.

GÜNDEM 27.01.2023 12:39:00 0
Gazetemiz FOX TV ve Halk TV’de

Manşet Gazetesi’nin dünkü sayısında manşetine taşıdığı, Ziraat Mühendisi Hidayet Bilgiç’in açıklamalarının yer aldığı “Kuraklık Kıtlığı Getirecek” başlıklı haberi, FOX TV’de Ezgi Gözeger’in sunduğu Çalar Saat ile Halk TV’de İsmail Küçükkaya’nın sunduğu Yeni Bir Sabah programında ülke gündemine taşındı.
Konuyla ilgili Manşet Gazetesi’nden yapılan açıklamada, “Günaydın Gazipaşa’m… Bugün yine ilçemizin tarımını, üreticilerimizi, hayvancılığı ve doğal yaşamı tehdit eden, kuraklık sorununu gazetemizin gündemine aldık. Ziraat Mühendisi Hidayet Bilgiç’in açıklamalarının yer aldığı “Kuraklık Kıtlığı Getirecek” başlıklı haberimiz, FOX TV’de Ezgi Gözeger’in sunduğu Çalar Saat ve Halk TV’de İsmail Küçükkaya’nın sunduğu Yeni Bir Sabah programında yayınlandı. Gazipaşa’nın sesi Manşet Gazetesi’ni Türkiye ile buluşturan FOX TV ailesine ve Çalar Saat programı emekçilerine, Halk TV ailesine ve İsmail Küçükkaya’ya teşekkür ederiz” ifadeleri kullanıldı.


Anahtar Kelimeler: Gazetemiz