GAZEMDER’İN GENEL KURULU PAZAR GÜNÜ

.

GÜNDEM 16.06.2023 18:12:00 0
GAZEMDER’İN GENEL KURULU PAZAR GÜNÜ

EMLAKÇILAR Derneği (18 Haziran Pazar) olağanüstü genel kurul yapacak. Dernek Başkanı Savaş Türker, “Esnaf ve Kefalet Kooperatif Toplantı ve Düğün Salonu’nda gerçekleştireceğimiz genel kurulumuza başta üyelerimiz olmak üzere, tüm emlak ve ofis yöneticileri ile gayrimenkul danışmanı çalışanlarımızı davet ediyoruz” dedi. Gazipaşa Emlakçılar Derneği (GAZEMDER), Olağan Üstü Genel Kurul Toplantısı, pazar günü gerçekleştirilecek. Esnaf ve Kefalet Kooperatif Toplantı ve Düğün Salonu’nda yapılacak genel kurul saat 11.00’da başlayacak. 

 

“DAHA PROFESYONEL BİR YAPIYA KAVUŞACAK”

 

GAZEMDER Başkanı Savaş Türker, derneğin daha profesyonel bir yapıya kavuşması ve etkinliğinin artmasını sağlamak amacıyla böyle bir karar aldığını belirtti. Başkan Türker, açıklamasında şunları söyledi: “Gazipaşa Emlakçılar Derneği olarak tüm ekip arkadaşlarımızla daha faal ve etkin hizmet vermeyi hedefliyoruz. Kuruluşumuzdan bu güne kadar yürüttüğümüz dernek faaliyetleri dâhilin de başta üyelerimiz olmak üzere tüm meslektaşlarımızın mesleki belgelerini tamamlama konusundaki çabamız sonucunda Antalya ilçeleri arasında belge konusunda en iyi noktaya gelmiş bulunmaktayız. Stajyer meslektaşlarımızın süreçlerini tamamlamaları ile 2024 sonunda ilçemizde tüm meslektaşlarımızın Taşınmaz Ticareti Yetki Belgesine sahip olmalarını planlamaktayız. Yeni programımızda dernek bünyesindeki meslektaşlarımızın eğitim ve altyapı çalışmalarını seminer ve eğitim programları ile destekleyeceğiz. Derneğimiz her zaman olduğu gibi her türlü sosyal ve sportif etkinliklerdeki faaliyetlerini daha etkin biçimde sürdürmeye de devam edecek.”

 

“GAYRİMENKUL SEKTÖRÜNÜ BEKLİYORUZ”

 

Genel kurul sonrası üye kayıtlarını devam edeceğini de belirten dernek Başkanı Türker, “Kayıt başvuru dosyalarını veren ve yeni başvurularını yapan tüm meslektaşlarımıza her yönden de desteğe hazırız.” dedi. Mesleki birliğin sağlanması konusunda öncü yapısıyla derneğin ilçemiz için bir kazanç olduğunu dile getiren Gazipaşa Emlakçılar Derneği Başkanı Savaş Türker açıklamasının devamında “Bu toplantıda meslek ve dernek konularında söz almak isteyen herkese söz hakkı vereceğiz. Meslektaşlarımızın değerlendirmeleri bizler açısından yol haritamız konusunda bize yön verecektir. 18 Haziran Pazar günü saat 11.00’de Esnaf ve Kefalet Kooperatif Toplantı ve Düğün Salonu’nda gerçekleştireceğimiz organizasyona başta üyelerimiz olmak üzere, tüm emlak ve ofis yöneticileri ile gayrimenkul danışmanı çalışanlarımızı davet ediyoruz dedi.> Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: GAZEMDER’ GENEL KURULU PAZAR