GAZEMDER'DEN YILDIZ KIZLAR'A DESTEK

GAZEMDER Başkanı Savaş Türker, Gazipaşa Belediyespor Kız Voleybol Takımı’na destek amaçlı başlattıkları kampanyaya, ilçe halkının destek vermesini istedi.

GÜNDEM 21.02.2024 09:42:00 0
GAZEMDER

Gazipaşa Emlakçılar Derneği (GAZEMDER), daha önce de birçok yardım kampanyasına katkı sunarak gönüllerde yer edinmişti. GAZEMDER Başkanı Savaş Türker, Gazipaşa’yı başarı ile temsil eden Gazipaşa Belediyespor Kız Voleybol Takımı’nın (Yıldız Kızlar)profesyonel bir yapıya kavuşmasına katkı yapmak için başlattıkları kampanyaya destek çağrısında bulundu. Toplanan bağışların tamamı ise profesyonel malzeme alımında kullanılacak.


“GENÇLERİMİZE GELECEK OLABİLİRSİNİZ”
GAZEMDER Başkanı Savaş Türker; “Gazipaşa Emlakçılar Derneği olarak, sosyal faaliyetlerimiz kapsamında 1-7 Mart tarihlerinde kutlanacak olan Yeşilay Haftası münasebetiyle gençleri kötü ortamlar ve kötü alışkanlardan uzak tutmak, gençlere spor bilincinin aşılanmasına katkı sağlamak amacıyla meslektaşlarımızın destekleri ile ilçemizi başarı ile temsil eden Gazipaşa Belediyespor Kız Voleybol Takımının profesyonel bir yapıya kavuşmasına katkı yapmak istiyoruz. Bunun için 29 Şubat tarihine kadar bir bağış kampanyası tertiplenmiştir. Bağış bedelinin tamamı gençlerimizin daha iyi koşullarda spor yapabilmeleri için profesyonel malzeme alımına kullanılacaktır. Yapacağınız küçük bir katkıyla gençlerimize gelecek olabilirsiniz” şeklinde konuştu. >Aysel YILDIZ


Anahtar Kelimeler: GAZEMDER' YILDIZ KIZLAR' DESTEK