GAZEMDER’DEN FARKINDALIK ÖRNEĞİ

.

GÜNDEM 7.03.2024 11:08:00 0
GAZEMDER’DEN FARKINDALIK ÖRNEĞİ

GAZEMDER, 1-7 Mart Yeşilay Haftası dolayısıyla hazırladıkları ‘’Gençlerimizi Spora Teşvik Ederek Kötü Alışkanlıklardan Ve Bağımlılıktan Uzak Tutabilirsiniz‘’ yazılı pankartları voleybolculara sahada açtırarak farkındalık örneği oluşturdu.

Gazipaşa Emlakçılar Derneği (GAZEMDER), 1-7 Mart Yeşilay Haftası münasebetiyle bir farkındalık projesine daha imza attı. Daha önce de birçok sosyal faaliyet gerçekleştiren dernek, bu defa gençleri kötü alışkanlıklarından uzak tutmak, bağımlılıktan korumak ve spor yapmalarına teşvik etmek için üyelerinin katkıları ile; İlçe Milli Gençlik Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen voleybol karşılaşmasında,  Gazipaşa Belediye Spor ve 1922 Gazipaşa Spor Kulübü kız voleybol takımlarına hazırladıkları  ‘’Gençlerimizi Spora Teşvik Ederek Kötü Alışkanlıklardan Ve Bağımlılıktan Uzak Tutabilirsiniz ‘’ yazılı pankartları açtırarak farkındalık oluşturdular.  

“GENÇLERİN HER ZAMAN YANLARINDA OLACAĞIZ”

Yaptıkları farkındalık örneği hakkında konuşan Gazipaşa Emlakçılar Derneği (GAZEMDER)  Başkanı Savaş Türker; “Gazipaşa Emlakçılar Derneği (GAZEMDER)  olarak bu zamana kadar olduğu gibi, bundan sonra da gençlerin her zaman yanlarında olacağız ve destekçileri olacağız. Onların başarıları bizleri daima mutlu ediyor. İyi imkânlar sunulduğunda her şeyi başarabileceklerine inanıyorum, desteklerimiz her daim sürecektir. Dernek üyelerimizin destekleri ile alınan profesyonel maç toplarını takımımıza takdim ettik. 1-7 Mart Yeşilay Haftası münasebetiyle hazırladığımız pankart ile de farkındalık oluşturarak gençlerimizin kötü alışkanlardan uzak durmaları hususuna dikkat çekmek istedik. Gençlerimizin sağlıklı ve güzel bir yaşam sürmelerini diliyoruz.” şeklinde konuştu.

MÜDÜR ATEŞ’TEN TEŞEKKÜR

İlçe Milli Gençlik Spor Müdürü Ateş ise; “ Gazipaşa Emlakçılar Derneği’nin Yeşilay Haftası münasebetiyle yaptığı farkındalık projesine teşekkür ederiz. Gençlerimizi bu tür konularda bilinçlenmesini sağlamak ve spor yapmalarına katkı sağlamak konusunda özverili davranan, takımlarımıza destek toplayarak profesyonel malzeme takdim eden Dernek Başkanımız Sayın Savaş Türker’e, yönetimine ve emlak çalışanlarına takımlarımız adına teşekkür ederim.” dedi.>Aysel YILDIZ


Anahtar Kelimeler: GAZEMDER’ FARKINDALIK ÖRNEĞİ