GAZEMDER ÜYE KAYIT BAŞVURULARI DEVAM EDİYOR

GAZİPAŞA Emlakçılar Derneği (GAZEMDER) Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Türker, GAZEMDER’e üye kayıt başvurularının devam ettiğini söyledi.

GÜNDEM 8.09.2023 13:40:00 0
GAZEMDER ÜYE KAYIT BAŞVURULARI DEVAM EDİYOR

GAZEMDER Başkanı Savaş Türker, Gazipaşa Emlakçılar Derneği’nin, Gazipaşa’da sektörde hizmet veren emlak danışmanlarını bir araya getirmek için çalışmalar yürüttüğünü belirtti. Türker; “Meslektaşlarımızın mesleki ve sosyal haklarını korumak, aralarındaki dayanışmayı arttırmak, mesleği en doğru şekilde temsil etmek ve mesleğin onur ve değerini artırıcı çalışmaları gerçekleştirmek için çalışıyoruz ve derneğimize üye olmak isteyen arkadaşlarımızı aramızda görmekten mutluluk duyacağız. Derneği kurduğumuz günden bu yana üye sayılarında hep bir artış oldu ve üye başvurularımız devam etmektedir. Üye olmak isteyen arkadaşlarımız, üye evraklarını dernek ofisimizden alabilirler" dedi. 

 

GAZEMDER’E ÜYE OLMAK İÇİN GEREKLİ BAŞVURU EVRAKLARI

GAZEMDER’e başvuru Dernek kayıt başvuru formu, seviye 5 belgesi, en az 100 saatlik eğitim belgesi, diploma, 3 adet vesikalık fotoğraf, alınmış ise taşınmaz ticareti yetki belgesi. >Aysel YILDIZ


Anahtar Kelimeler: GAZEMDER KAYIT BAŞVURULARI DEVAM EDİYOR