GAZEMDER ÇOCUKLARA UMUT OLUYOR

.

GÜNDEM 22.08.2023 14:23:00 0
GAZEMDER ÇOCUKLARA UMUT OLUYOR

GAZİPAŞA Emlakçılar Derneği Başkanı Savaş Türker, ihtiyaç sahibi çocukların okul ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik başlatılan ve Kaymakamlık izni ile resmiyet kazanan sosyal yardım projesinin 15 Ekim’e kadar devam edeceğini belirterek, ilçe halkına kampanyaya destek vermesi için çağrı yaptı.

Gazipaşa Emlakçılar Derneği (GAZEMDER) tarafından hayata geçirilen ve ihtiyaç sahibi öğrencilere yönelik başlatılan “Bir bağışla bir çocuğa umut ol” isimli sosyal yardım projesi resmiyet kazanmış, GAZEMDER tarafından 28.09.2022 tarihinde yapılan proje başvurusu Gazipaşa Kaymakamlığınca kabul edilmişti.

 

PROJE 15EKİM’E KADAR DEVAM EDECEK 

 

15 Ekim 2022’de başlayan sosyal yardım projesinin 1 yılı kapsadığını dile getiren GAZEMDER Başkanı Savaş Türker, projenin 15 Ekim’e kadar devam edeceğini kaydetti. Türker, proje kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile sürekli istişare halinde olduklarını belirterek, “Kampanya ile 33 ilköğretim, 29 ortaöğretim ve 13 lise öğrencisi olmak üzere toplam 75 öğrenciye destek verilecek. Bu projenin reklam ve tanıtım masrafları derneğimiz tarafından karşılanacak. Kampanya hesabında toplanan miktarın tamamı proje kapsamında Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda eğitim öğretim gören öğrencimizin okul kırtasiye ve giyim ihtiyaçlarının giderilmesi için kullanılacaktır” şeklinde konuştu.

 

“BİR BAĞIŞLA BİR ÇOCUĞA UMUT OL”

 

İlçe halkının hayata geçen projeye destek vermesi gerektiğini söyleyen Türker, “T.C. Ziraat Bankası Gazipaşa şubesinde açılan TR10 0001 0004 2197 5615 3750 02 İBAN numarası ile “Bir bağışla bir çocuğa umut ol” hesabına bağışlarınızı yapabilirsiniz. Bizler Gazipaşa Emlakçılar Derneği olarak geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın en iyi imkanlara kavuşması konusunda bir ışık yakma çabasındayız. Bu sebeple tüm vatandaşlarımızın bu çocuklarımıza sahip çıkmasını dolayısıyla bu faaliyetimize katkı yapmasını temenni ediyoruz” dedi. >Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: GAZEMDER ÇOCUKLARA OLUYOR