FUTSAL TURNUVASI TAMAMLANDI

GAZİPAŞA Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından 2022-2023 Okul Sporları kapsamında düzenlenen ve nefes kesen futsal turnuvası tamamlandı. Dereceye giren takımlar, kupa ve ödüllerini düzenlenen ödül töreniyle aldı.

SPOR 17.12.2022 12:49:00 0
FUTSAL TURNUVASI TAMAMLANDI

GAZİPAŞA Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından 2022-2023 Okul Sporları kapsamında düzenlenen futsal turnuvası sona erdi. Gazipaşa Gazi Spor Salonu’nda düzenlenen turnuvada; Yıldız Kızlar, Yıldız Erkekler ve Genç Kız B Futsal Takımlarının katıldığı 3 kategoride düzenleniyor. Toplamda 23 okulun katılımıyla düzenlenen turnuvanın maçları ise büyük çekişmeye sahne oldu. Kendi kategorisinde şampiyon olmak isteyen takımların büyük mücadele otaya koyduğu turnuva, öğrencilerin ve öğretmenlerin büyük ilgisini çekti. 

2022-2023 Okul Sporları kapsamında düzenlenen futsal turnuvasında dereceye giren takımlar ise şu şekilde: 

GENÇ KIZ B KATEGORİSİNDE 

1- Gazipaşa Av. Kemal Akça Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTAL)
2- Gazipaşa Şehit Demet Sezen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 
3- Özel 7 Bilim Fen Lisesi

YILDIZ KIZLARDA

1- Gazi Mustafa Kemal İlk ve Ortaokulu
2- Ahmet Tuncer İlk ve Ortaokulu
3- Burhan İlk ve Ortaokulu

YILDIZ ERKEKLER

1- Cumhuriyet Ortaokulu
2- Atatürk İlk ve Ortaokulu
3- Ahmet Tuncer İlk ve Ortaokulu

ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENDİ

Turnuvanın sona ermesinin ardından Gazipaşa Gazi Spor Salonu’nda ödül töreni düzenlendi. Törene Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun, Gazipaşa Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Ateş, Gazipaşa İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Muhsin Bozdağ, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve sporcular katıldı. Dereceye giren takımlar, kupa ve ödüllerini Kaymakam Altun, Müdür Ateş ve Milli Eğitim Şube Müdürü Bozdağ’ın elinden aldı.


Anahtar Kelimeler: FUTSAL TURNUVASI TAMAMLANDI