Tarih: 05.01.2024 10:43

FUTSAL TURNUVASI SONA ERDİ

Facebook Twitter Linked-in

GAZİPAŞA Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nce 2023-2024 eğitim öğretim yılı “Okul Sporları” kapsamında düzenlenen Futsal Turnuvası Gençler A-B Erkek Kategorisi müsabakaları sona erdi. Turnuvada dereceye giren takımlara ödülleri verildi.


2023-2024 eğitim öğretim yılı “Okul Sporları” kapsamında 26 Aralık 2023 – 3 Ocak 2024 tarihleri arasında düzenlenen Futsal Turnuvası Gençler A – B Erkek Kategorisi, Gazi Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Turnuvayı, Gençler A Erkek Kategorisinde Gazipaşa Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi (METAL) şampiyon olarak tamamlarken, Zeliha Tuncer Anadolu İmam Hatip Lisesi ikinci, Gazipaşa Fen Lisesi ise üçüncü oldu. 


Gençler B Erkek Kategorisinde Gazipaşa Fen Lisesi şampiyon olarak olurken, Av. Kemal Akça Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTAL) ikinci, Zeliha Tuncer Anadolu İmam Hatip Lisesi turnuvayı üçüncü olarak tamamladı. Geçtiğimiz gün oynanan final müsabakasının ardından dereceye giren takımlara ödülleri verildi. Takımların madalya ve kupaları, Gençlik ve Spor İlçe Yusuf Ateş ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül tarafından takdim edildi. >Aysel YILDIZ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —