FUTSAL TURNUVASI BAŞLADI

GAZİPAŞA Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından 2023-2024 eğitim öğretim yılı “Okul Sporları” kapsamında düzenlenen ‘Futsal Turnuvası Küçük Erkekler ve Küçük Kızlar Kategori’ müsabakaları başladı.

SPOR 12.01.2024 09:55:00 0
FUTSAL TURNUVASI BAŞLADI

İlçede “Okul Sporları” faaliyetleri kapsamında sportif aktiviteler düzenlemeye ve çeşitli sportif aktiviteler düzenlemeye devam eden Gazipaşa Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, futsal turnuvalarına yenilerini ekleyerek, geçlere ve öğrencilere sporu sevdirecek faaliyetler düzenliyor. Bu kapsamda düzenlenen, 2023-2024 eğitim öğretim yılı “Okul Sporları” kapsamında ‘Futsal Turnuvası Küçük Erkekler ve Küçük Kızlar Kategori’ müsabakaları, 17 okul takımının katılımıyla geçtiğimiz gün Gazi Spor Salonu’nda başladı. Öğrenciler tarafından büyük heyecanla başlayan turnuvada, okullarını şampiyon yapmak isteyen öğrenciler, kıyasıya mücadele veriyor. Turnuvanın tamamlanmasının ardından dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları takdim edilecek.


Öte yandan, sportif faaliyetlerde göstermiş oldukları devamlılıklarını bozmadan ilerleyeceklerini ve “Okul Sporları” kapsamında da turnuvalara devam edeceklerini belirten Gençlik Spor İlçe Müdürü Yusuf Ateş, turnuvaya katılan takımlara başarı diledi. >Aysel YILDIZ


Anahtar Kelimeler: FUTSAL TURNUVASI BAŞLADI