FUTSAL TURNUVASI BAŞLADI

GAZİPAŞA Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından 2023-2024 eğitim öğretim yılı “Okul Sporları” kapsamında düzenlenen ‘Futsal Turnuvası Gençler A - B Erkek Kategorisi’ müsabakaları başladı.

SPOR 27.12.2023 10:30:00 0
FUTSAL TURNUVASI BAŞLADI

İlçede sportif aktiviteler düzenlemeye ve ‘Okul Sporları’ kapsamında faaliyet göstermeye devam eden Gazipaşa Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, yeni bir turnuvaya daha imza attı. 2023-2024 eğitim öğretim yılı “Okul Sporları” kapsamında ‘Futsal Turnuvası Gençler A -B Erkek Kategorisi’ dün Gazi Spor Salonu’nda başladı. Öğrenciler tarafından büyük heyecanla başlayan turnuvada, okullarını şampiyon yaparak almak isteyen öğrenciler, kıyasıya mücadele veriyor. Turnuvanın tamamlanmasının ardından ise dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları takdim edilecek.


“SPOR ALANINDA ÖĞRENCİLERİMİZİ GELİŞTİRMEK ADINA FAALİYETLERİMİZ DEVAM EDECEK”
Turnuvalar hakkında konuşan Gençlik Spor İlçe Müdürü Yusuf Ateş; “Okul Sporları kapsamında ilçede aktif olarak rol almaya ve turnuvalar düzenlemeye devam ediyoruz. Turnuvalarımıza öğrenciler tarafından istek ve ilginin gelmesi bizleri mutlu ediyor. Spor alanında öğrencilerimizi geliştirmek adına faaliyetlerimiz devam edecek. Turnuvaya katılan öğrencilerimize başarılar dilerim” dedi. >Aysel YILDIZ


Anahtar Kelimeler: FUTSAL TURNUVASI BAŞLADI