Tarih: 17.06.2023 19:20

FORMA ARYA BEBEK İÇİN SATILDI

Facebook Twitter Linked-in

SMA hastası Arya bebek için satışa çıkarılan Gazipaşa Belediyespor’un forması, SYDV Müdürü Ali Rıza Büyükakça tarafından satın alındı. Formaya 10 bin TL teklif vererek sahip olan Büyükakça, forma parasını Arya’nın hesabına yatırdı.

ANTALYA 2. Amatör Küme 3. Grubu şampiyon olarak tamamlayan temsilcimiz Gazipaşa Belediyespor, SMA Tip hastası Arya bebek için özel bir bağış kampanyası başlatmıştı. Arya bebeğin tedavi masraflarına destek olmak isteyen Gazipaşa Belediyespor, takımın yıldız ismi Bilgehan Demiral’ın terlettiği 10 numaralı formayı açık arttırma ile satışa koymuştu. Arya bebeğe destek olmak için elini taşın altına koyan Gazipaşa Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürü Ali Rıza Büyükakça, verdiği 10 bin TL teklifle Gazipaşa Belediyespor’un 10 numaralı formasının sahibi oldu. Arya’nın tedavisi başlatılan kampanyaya destek olan Büyükakça, forma parasını Arya’nın hesabına yatırdı.

FORMAYI BİLGEHAN’DAN ALDI

Gazipaşa Belediyespor’un yıldız ismi Bilgehan Demiral, Arya bebek için satışa çıkarılan formayı alan Gazipaşa Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ali Rıza Büyükakça’yı makamında ziyaret ederek formasını Büyükakça’ya takdim etti.>Vildan RENDE




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —