FİTRE VE ZEKATLAR ARYA’YA NEFES OLSUN

.

GÜNDEM 12.03.2024 08:49:00 0
FİTRE VE ZEKATLAR ARYA’YA NEFES OLSUN

Bu Ramazan’da, vatandaşların fitre ve zekatlarını SMA Tip 1 hastası Arya bebeğin tedavisi için bağışlamaya davet eden koruyucu anne Melek Cılız, bebeğin zamanının daraldığını ve herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini ifade etti.


GAZİPAŞA’DA Nurcan ve Ali Hamza Öztürk’ün 25 aylık bebekleri SMA Tip 1 hastası Arya bebek adına zekat ve fitre bağışı yapılabilecek. ‘ARYA’ yazıp 1268’e mesaj gönderen herkes bağış yapmış olacak. Her mesaj 20 TL değerinde olup,  ne kadar çok mesaj gönderilirse o kadar bağış toplanacak. Ayrıca mesaj dışında Valilik onaylı yasal bağış hesaplarına da miktar gözetmeksizin de bağışlar yapılabilecek.


HAYDİ GAZİPAŞA, ŞİMDİ PAYLAŞMANIN TAM ZAMANI !
Duyarlı vatandaşların yardımıyla Arya bebeğin kurtarılabileceğini ve çok az zamanı kaldığını vurgulayan bebeğin koruyucu annesi Melez Cılız, tüm vatandaşları bu konuda duyarlı olmaya davet etti. Cılız “İnşallah kızımızı en iyi şekilde tedavi ederiz, bu konuda yardımlarınızı bekliyoruz. Burada bir miktar söz konusu değil, isteyen istediği şekilde ekonomik durumuna göre yardım yapabilir. Damlaya damlaya göl olur. Haydi Gazipaşalılar, Arya için çevrenizden zekat ve fitre sözü alabilir misiniz? Şimdi paylaşmanın tam vakti. Hep birlikte bu Ramazan’da zekat, fitre ve bağışlarınızla SMA hastası Arya’ya bir nefes, bir umut olalım” şeklinde konuştu. >Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: FİTRE ZEKATLAR NEFES OLSUN