Tarih: 07.04.2023 15:36

“FİNAL”Lİ OLMAK İSTEYENLERE ERKEN KAYIT KAMPANYASI

Facebook Twitter Linked-in

Gazipaşa’da tecrübeli kadrosuyla öğrencilere hitap eden ve ilçenin en önemli özel eğitim kurumları arasında bulunan Özel Gazipaşa Final Akademi Anadolu Lisesi, “Final”li olmak isteyen öğrencilere ve çocuklarını Final’in ayrıcalıklı eğitimlerinden faydalandırmak isteyen velilere erken kayıt fırsatı tanıyor. Özel Gazipaşa Final Akademi Anadolu Lisesi Kurucu Temsilcisi İsmail Aydoğdu, yaptığı açıklama ile 2023-2024 eğitim-öğretim yılı için erken kayıt dönemini başlattıklarını duyurdu. 

 

ÖĞRENCİ VE VELİLERE SESLENDİ

Özel Gazipaşa Final Akademi Anadolu Lisesi’nin öğrencilere ve velilere erken kayıt avantajı sunduğunu dile getiren Aydoğdu, öğrenci ve velilere seslenerek, “Özel Gazipaşa Final Akademi Anadolu Lisesi olarak, 2023-2024 Eğitim Öğretim dönemi için kayıtlara başladık. Önümüzdeki dönem için okulumuzu tercih etmek isteyen öğrenci ve velilerin erken kayıt avantajlarından yararlanmasını istiyoruz” dedi. 

 

“ÖĞRENCİLERİMİZİ VE VELİLERİMİZİ KURUMUMUZA BEKLİYORUZ”

2023-2024 öğretim yılında yeni ruh, yeni bir heyecan ve anlayışla; deneyimli, alanında uzman, kendilerini kanıtlamış, hoşgörülü, anlayışlı, sevecen bir kadroyla yollarına devam edeceklerini dile getiren Aydoğdu, “Öğrencilerimize ve velilerimize göstermiş oldukları yoğun ilgiden dolayı da teşekkür ederiz. Yeni dönemde, erken kayıt fırsatlarından yararlanmak ve detaylı bilgi almak isteyen öğrencilerimizi ve velilerimizi, İstiklal Mahallesi Yaşar Doğu Caddesi’nde bulunan kurumumuza bekliyoruz” şeklinde konuştu. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —