FİNAL’DENARYA’YA DESTEK KONSERİ

FİNAL Akademi Anadolu Lisesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen bahar konseri, bu yıl Arya bebek yararına düzenledi.

GÜNDEM 10.05.2023 18:11:00 0
FİNAL’DENARYA’YA DESTEK KONSERİ

Konserde sahne alan eğitimci Kamil Atalan, söylediği şarkılarla konsere katılanların kulaklarının pasını sildi. 

Final Akademi Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen 2022-2023 bahar konseri, pazartesi günü akşam saat 20.30’da Büyükşehir Belediyesi Gazipaşa Kültür Merkezi’nde düzenlendi. 16 aylık SMA Tip 1 hastası Arya bebek yararına düzenlenen konsere, Final Akademi Anadolu Lisesi yöneticileri ve öğretmenleri, Arya bebeğin babası Ali Hamza Öztürk, Arya bebeğin koruyucu annesi Melek Cılız, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı. 

“KONSERİN GELİRİ ARYA BEBEĞE BAĞIŞLANACAK”

Programın açılış konuşmasını yapan Özel Gazipaşa Final Akademi Anadolu Lisesi Kurucu Temsilcisi İsmail Aydoğdu, okulun bahar konserine katılan ve Arya bebeğe destek veren herkese teşekkür etti. Gazipaşa Final Akademi Anadolu Lisesi’nin ülkemizde ve Gazipaşa’da yaşanan özel durumlar karşısında hep duyarlı olduğunu dile getiren Aydoğdu, “Bugün de yine anlamlı ve duyarlı bir konu için buradayız. Bizler okul olarak akademik başarıyı tabi ki önemsiyoruz. Bunun yanında sosyal ve kültürel faaliyetlerin yanında farkındalık yaratmak için çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Geleneksel hale getirdiğimiz Özel Gazipaşa Final Akademi Anadolu Lisesi bahar konserini bu yıl SMA Tip 1 hastası Arya bebek için düzenliyoruz. Konserimizin geliri bebeğimize bağışlanacak. Arya bebeğimize Allah’tan acil şifalar, ailesine de sabırlar diliyoruz” dedi. 

Programda konuşan Arya bebeğin babası Ali Hamza Öztürk ise, düzenlenen konser dolayısıyla Final Akademi Anadolu Lisesi yöneticileri ve öğretmenlerine teşekkür etti.

Yapılan konuşmaların ardından okul yöneticileri ve öğretmenleri ile konserin sponsorlarının isimleri okunarak sahneye davet edildi. Gazipaşa Final Akademi Anadolu Lisesi Kurucu Temsilcisi İsmail Aydoğdu tarafından sahneden bulunanlara çiçek takdim edildi. 

Yapılan konuşma ve çiçek takdiminin ardından konsere geçildi. Final Akademi Anadolu Lisesi öğretmenlerinden Kamil Atalan söylediği parçalarla ve sahne performansıyla salonu dolduranlardan tam not aldı. Sesiyle salonda bulunanların kulaklarının pasını silen Atalan, konser sonunda ayakta alkışlandı. Düzenlenen konsere ilişkin duygu ve düşüncelerini aktaran Atalan, Arya bebek için sahne almanın kendisi için onur verici olduğunu dile getirdi. 

Öte yandan, konserden elde edilen bütün gelir, Arya bebeğin yurt dışındaki gen tedavisinde kullanılmak üzere ailesine teslim edildi.

 


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27