Tarih: 28.11.2022 17:49

FİNAL’DEN EĞLENCELİ KUTLAMA

Facebook Twitter Linked-in

Gazipaşa Final Akademi Anadolu Lisesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne özel yemekli kutlama düzenledi. Selinus Sahili’nde bulunan Sugar Beach isimli işletmede cumartesi günü saat 19.30’da düzenlenen yemekli kutlamaya, okul yöneticileri Şah İsmail Aydoğdu, Erol Kara ve Mustafa Şaşmaz ile okulda görevli öğretmenler ve eşleri katıldı. Okul içindeki birlik ve beraberliği pekiştirmek için düzenlenen programda konuşan okul müdürlerinden Şah İsmail Aydoğdu, “24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla değerli öğretmenlerimiz ve eşleriyle bir araya gelerek birlik ve beraberliğimizi pekiştirdik. Ben bu vesileyle 24 Kasım Öğretmenler Günü’nüzü tekrar kutlamak istiyorum. Yemeğe katılan herkese teşekkür ederim” dedi.

Düzenlenen organizasyonda okul içindeki birlik ve beraberliği pekiştirdiklerini dile getiren okul müdürlerinden Erol Kara, “24 Kasım Öğretmenler Günü’ne özel düzenlediğimiz organizasyon okul içindeki birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirdi. Kurumumuzda görevli öğretmenlerimizin ve tüm meslektaşlarımızın Öğretmenler Günü kutlu olsun” dedi.

Birlikte yenilen yemeğin ardından işletmede yapılan canlı müzikle eğlenen Final Ailesi, gecenin ilerleyen saatlerine kadar keyifli anlar yaşadı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —