"FİLİSTİN MESELESİ" SEMİNERİ VERİLDİ

İLÇE Milli Eğitim Şube Müdürü Bilal Dal, Gazipaşa Fen Lisesi tarafından hazırlanan “Filistin Meselesi, Tarihi Arka Planı ve Bugüne Yansımaları” konulu seminere katıldı.

Gazipaşa Fen Lisesi Tarih Öğretmeni Fatih Balcı tarafından Filistin’de yaşanan zulme dikkat çekmek amacıyla seminer düzenlendi. Seminerde  “Filistin Meselesi, Tarihi Arka Planı ve Bugüne Yansımaları” ve “Filistin Meselesi Neden Türkiye’yi ilgilendiriyor? konuları ele alındı.


Fen Lisesi’nde gerçekleştirilen programa Gazipaşa İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Bilal Dal, protokol üyeleri, veliler ve öğrenciler katıldı. Etkinlikte kanayan yara Filistin meselesi görsel sunumlarla oldukça etkili bir dille anlatıldı.


“FİLİSTİN TÜM İNSANLIĞIN SORUNU”
Milli Eğitim Şube Müdürü Bilal Dal, program sonunda yaptığı konuşmada Filistin sorununun tüm insanlığın sorunu olduğunu dile getirerek, “Ülkemizde ve dünyada gündemin ilk sıralarında yer edinen Filistin meselesinin mahiyeti ile bu meselenin Türkiye’yi de ilgilendiren yönlerine dair öğrencilerimizin anlam dünyasına katkı sunmak amacıyla Gazipaşa Fen Lisesi Tarih Öğretmeni Fatih Balcı tarafından “Filistin Meselesi”  temalı farkındalık semineri için öğretmenimize ve katılımları için öğrencilerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. >Vildan RENDE