FİLİSTİN KONULU SEMİNERLER DEVAM EDİYOR

FİLİSTİN KONULU SEMİNERLER DEVAM EDİYOR

İLÇE Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül, Gazipaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen “Filistin, Türkiye’nin de Meselesidir” konulu seminere katılarak, öğrencilere eşlik etti.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından hazırlanan ve ilçede faaliyet gösteren okullarda sunulmaya devam eden “Filistin, Türkiye’nin de Meselesidir” konulu seminerler, öğrencilerde bilinç uyandırmak ve konuya olan ilgilerini arttırmak adına düzenlenmeye devam ediyor. Gazipaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde de düzenlenen “Filistin, Türkiye’nin de Meselesidir” seminere katılan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül, öğrencilere eşlik ederek, öğrencilere sunuyu anlatan öğretmene teşekkür etti.
 

“SEMİNERLER DEVAM EDECEK”
İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül; “İlçemizde faaliyet gösteren okullar arasında yer alan Gazipaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen “Filistin, Türkiye’nin de Meselesidir” konulu seminere katıldık ve seminerlerin devam edeceğini de duyurmak istedik. Milli Eğitim Bakanlığımızca hazırlanan sunu, okullarımızda öğrenciler tarafından ilgiyle takip ediliyor. Seminerde sunuyu öğrencilerimize sunarak bilgilerini aktaran kıymetli öğretmenimize teşekkür ederiz. Öğrencilerimizin ulusal ve uluslararası olaylarda, dünyaya karşı bakış açılarını genişletmek ve duyarlılıklarını arttırmak için faaliyetlerimiz devam edecek. Emeği geçenlere teşekkür ederiz” dedi. >Aysel YILDIZ