FESTİVAL COŞKUSU 12’NCİ KEZ YAŞANACAK

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Gazipaşa’ya isminin veriliş günü anısına düzenlenen Gazipaşa Çekirdeksiz Nar ve Tropikal Meyve Festivali bu yıl 21-23 Ekim tarihlerinde düzenlenecek.

GÜNDEM 1.10.2022 15:32:00 0
FESTİVAL COŞKUSU 12’NCİ KEZ YAŞANACAK

Gazipaşa’da bu yıl 12’ncisi düzenlenecek Gazipaşa Çekirdeksiz Nar ve Tropikal Meyve Festivali öncesi toplantı yapıldı. Belediye Kültür Merkezi’nde Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun başkanlığında düzenlenen toplantıya Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Ziraat Odası Başkanı Yusuf Çelik, Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği Başkanı Hamdi Fidan, kamu kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile muhtarlar katıldı.

KOORDİNELİ ÇALIŞALIM

Festivalin kusursuz şekilde yapılması için kurumlar ile birlikte mahalle muhtarlarının koordineli şekilde çalışması gerektiğine dikkat çeken Kaymakam Orhan Altun, “Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilçemize Gazipaşa ismini vermesi dolayısıyla her yıl bu festival düzenleniyor. Bu yıl 21-23 Ekim tarihleri arasında düzenlemeyi planladığımız festivalimizin Gazipaşa’mıza yakışır şekilde düzenlenmesi için hepimizin koordineli bir şekilde çalışma yapması gerekiyor” dedi.

“KATILIM YOĞUN OLSUN”

Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, bu yıl 12’ncisi düzenlenecek Gazipaşa Çekirdeksiz Nar ve Tropikal Meyve Festivali yoğun olmasını istedi. Yılmaz, “Mahallesinde nar ya da tropikal meyve üreten bütün üreticilerimizi festivalimizde görmek istiyoruz. Festivale katılmak isteyen herkese yardımcı olalım. Gazipaşa’nın tümünün sahiplendiği bir festival yapılmasını istiyoruz” diye konuştu.

“HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ STANDIMIZI AÇACAĞIZ”

“Daha önceki festivallerde olduğu gibi bu festivalde de standımızı açacağız” diyen Gazipaşa Ziraat Odası Başkanı Yusuf Çelik, “Biz her zaman olduğu gibi festivalimize en önde katılacağız. İlçemizin tanıtımı için elimizden ne gelirse yaparız. Böyle güzel bir festivali devam ettiren ve ilçemiz tarımı için mücadele veren herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Toplantıda söz alan mahalle muhtarları da, festival için ellerinden gelen katkıyı vereceklerini belirttiler.


Anahtar Kelimeler: FESTİVAL COŞKUSU YAŞANACAK